8 maart: Welk product geven we dit jaar gratis weg?

8 maart: Welk product geven we dit jaar gratis weg?

Elk jaar geven we op 8 maart een van onze bestsellers gratis weg.

De reden hierachter is ons ultieme doel: zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met natuurcosmetica, omdat we geloven dat de natuur de antwoorden heeft op alle problemen.

Hoe doen we dat? - Dankzij jullie <3

In het begin stonden we er alleen voor, maar op een gegeven moment begonnen onze trouwe klanten ons te steunen door 2-3 extra producten te krijgen op 8 maart. We herinvesteerden dit geld om elk jaar een grotere impact te hebben en meer mensen GRATIS natuurlijke cosmetica te laten testen.

Dit jaar geven we onze Rozen Hydrolina weg! We weten zeker dat jullie er verliefd op zult worden.🩷

- Het enige wat jullie hoeven te doen is op 8 maart naar onze website gaan.
We hebben 150 flessen klaargezet voor Nederland.

Hier is het hele verhaal

2019 - 8 maart is geboren

In 2019 waren we alleen actief in Bulgarije en niemand kende ons merk. Op 8 maart hadden we ongeveer 300 klanten en we besloten iets speciaals te doen voor de dames. We hadden nog 1000 Rozenwaters over, en we besloten om het echt speciaal te maken en ze gratis weg te geven.

De feedback van klanten was geweldig, maar het mooiste is dat we nieuwe mensen hebben laten kennismaken met natuurlijke cosmetica.

2020: 1.000 flessen lavendelolie

In 2020 verkochten we al in 4 landen en besloten we mensen in heel Europa te verrassen met 1000 flesjes lavendelolie. We houden van onze lavendelolie en wilden die met de wereld delen. Dit was het jaar waarin we zagen dat veel mensen dit soort cosmetica nog nooit hebben gebruikt en het echt waarderen.

2021: 200 flessen van de meest geliefde hydrolaten in elk land

In 2021 vonden honderden flessen van onze meest geliefde waters, zoals Citroenmelissewater, Kamillewater en andere, hun weg naar de huizen van lieftallige dames in elk land en brachten hen de serene omhelzing van de Bulgaarse natuur.

2022: 10.000 flessen Lavendelwater Hydrolina

Ons best verkopende product in 2021 was Lavendelwater, en we besloten iets te doen wat niemand had verwacht. Ons best verkopende product gratis weggeven. We gaven 10.000 flessen weg! De respons die we kregen was hartverwarmend. Dit was de dag waarop we ons klantenbestand uitbreidden naar een heel nieuw niveau. Mensen kenden ons dankzij dit initiatief. Zelfs sommige collega's op kantoor kennen ons sinds 2022 en de 8 maart-actie.

2023: 10.000 flessen Hydrobiotic - Lavendel & Munt

Vorig jaar, in 2023, gaven we nog een nieuw product weg waar we echt in geloven - Hydrobiotic - Lavendel & Munt. Dit was het eerste product dat we hebben verrijkt met postbiotische culturen, een opmerkelijke innovatie in biocosmetica. Er werden nog eens 10.000 flessen naar jullie verzonden en de positieve feedback kwam niet te laat.

2024: Welk product geven we dit jaar gratis weg

150 Flessen Rozenwater Hydrolina.

Dit jaar geven we 150 flessen cadeau. Het is een herinnering aan waar we zijn begonnen en hoe ver we zijn gekomen. Deze reis gaat niet alleen over de producten; het gaat over de connecties die we hebben gemaakt en de glimlach die we op jullie gezichten hebben gebracht.

InaEssentials is meer dan een merk; het is een familie. Elk product dat we weggeven is een symbool van onze dankbaarheid, een stukje van ons hart. We geloven in de kracht van natuurlijke schoonheid en we zijn vereerd dat met jullie te mogen delen. Op nog vele jaren waarin we 8 maart speciaal maken voor elke vrouw!

Alsjeblieft, dames, blijf gewoon zo geweldig als jullie zijn.

Met liefde,
Veselina Ralcheva

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"