Aftersun tips die je nodig hebt

Aftersun tips die je nodig hebt

Het InaEssentials team heeft handige tips opgesteld voor een perfecte natuurlijke aftersun verzorging. Je weet al dat het product ons 100% Biologisch Citroenmelissewater is! Lees dit artikel tot het einde om deze zomer van een mooie en gezonde huid te genieten!

 

Biologisch Citroenmelissewater - de beste vriend van je huid tijdens de zomer

 

Citroenmelisse, ook bekend als Melissa officinalis, is een soort kruid dat al eeuwenlang staat bekend vanwege zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het wordt ook gebruikt in de volksgeneeskunde.

 

Ons familiebedrijf houdt vast aan tradities en gelooft dat de natuur ons heeft begiftigd met alles voor onze gezondheid. Daarom hebben we ons 100% biologisch citroenmelissewater ontwikkeld. Kijk hier hoe je het kunt gebruiken.

 

 

Citroenmelisse is een bekend middel om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Helaas kan de felle zon ernstige gevolgen voor je huid hebben. Dit omvat veroudering van de huid, het ontstaan van rimpels en ouderdomsvlekken. Bovendien zijn de uv-stralen van de zon een grote veroorzaker van huidkanker.

 

Citroenmelissewater heeft natuurlijke beschermende eigenschappen en volgens onze tests vermindert het de kans op zonnebrand met 60%! Dit maakt het een geweldige aanvullende verzorging wanneer je tijd buiten doorbrengt.

 

Ons product biedt je ook de nodige huidverzorging na blootstelling aan de zon. De zachte samenstelling zorgt voor een diepe hydratatie en verzachting van de geïrriteerde huid en helpt je huid sneller te herstellen. Bovendien heeft citroenmelissewater een ontstekingsremmende werking en helpt het verschillende huidaandoeningen te behandelen, waaronder eczeem, huiduitslag en probleemhuid.

 

Hoe gebruik je ons product?

Ons Biologisch Citroenmelissewater is geschikt voor gebruik op de droge en gevoelige huid. Voor een maximaal effect, breng het aan op probleemgebieden met behulp van een wattenschijfje. Het product kan ook worden gebruikt als tonic voor de dagelijkse verzorging van het gezicht, de hals en het decolleté. Wacht tot het product volledig is geabsorbeerd. Wij raden je aan het 's morgens en 's avonds en na elke blootstelling aan de zon te gebruiken om te genieten van een hydraterende en revitaliserende effect.

 

InaEssentials Citroenmelissewater is een natuurlijk geschenk dat je huid een betrouwbare verzorging biedt na blootstelling aan de zon. Ervaar zelf! Bestel dit unieke natuurlijke product.

Koop 100% Citroenmelissewater voor de zomer met een speciale zomerKORTING van 20%.

Gebruik deze code:

LEMONBALMSUMMER


BESTEL HIER!

📌 100% restitutie - geen vragen gesteld 📝
 
Sinds 2021 hanteren wij het "klant heeft altijd gelijk" beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling bieden als je niet tevreden bent met je producten :)

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"