Bye Bye roos en vet haar met anti-roos natuurlijke shampoo van InaEssentials

Bye Bye roos en vet haar met anti-roos natuurlijke shampoo van InaEssentials

Als je je afvraagt welke shampoo kan je haar sterker en zachter maken, hebben wij het antwoordLaten we eerst de oorzaken van roos begrijpen, zodat je weet waarom je moet kiezen voor InaEssentials!
 
Roos:
Roos zijn dode huidcellen die van de hoofdhuid loslaten. Roos kan zorgen voor veel ongemak, jeuk en roodheid op de hoofdhuid.
 
Wat veroorzaakt ROOS en DROOG/VET HAAR?
 
Erfelijkheid, hormonale veranderingen (zoals puberteit), overmatig alcoholgebruik, suikerrijke, gekruide of zoutrijke voedingsmiddelen, een tekort aan vitamine B, stress en bepaalde huidaandoeningen. Seizoensveranderingen en familiegeschiedenis kunnen ook een oorzaak zijn.
 
Shampoos zijn de belangrijkste producten voor onze haarverzorging. Daarom wij, InaEssentials, bieden je een NATUURLIJKE en 100% effectieve OPLOSSING.
InaEssentials Lavendelshampoo is een nieuwe formule gemaakt van natuurlijke en bio gecertificeerde ingrediënten. Het product combineert biologische lavendelolie en arganolie om de hoofdhuid in balans te brengen. Verrijkt met vitamine A en E en extract van Fiji-appelstam om de hoofdhuid te voeden en te kalmeren, en irritatie en overmatige talgproductie te verminderen, reinigt onze shampoo zacht, terwijl het op natuurlijke wijze het haar verjongt.
 
Vervang je shampoo met additieven en conserveermiddelen door onze natuurlijke lavendelshampoo voor vet haar met biologische lavendelolie.
Hier zijn onze geheime wapens die het succes van onze shampoo GARANDEREN, bevestigd door onze klanten.
 
✔️ Balanceert de hoofdhuid, vermindert vettigheid en irritatie
✔️ Voor normaal tot vet haar
✔️ Geen parabenen
✔️ Geen sulfaten
✔️ Geen kunstmatige geurstoffen
✔️ Geen kunstmatige kleuren
✔️ 100% plezier
 Waarom is onze shampoo perfect voor jou? Overtuig jezelf..
 
Onze shampoos zijn niet alleen ontworpen om je haar te wassen, maar ze helpen om je problemen aan te pakken!
 
Stop VANDAAG alle haarexperimenten en bied je haar de beste zorg die het kan krijgen met onze geweldige KORTINGEN! Tot 40% KORTING van verschillende haarverzorgingspakketten.
Schiet op en ga NU naar onze website en je zult  daar een geweldig assortiment shampoos vinden voor verschillende problemen!
Als je niet zeker bent welke shampoo je moet kiezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: inaessentials.nl@gmail.com. We helpen je graag
verder!

📌 100% Terugbetaling – Geen vragen gesteld 🧾

Sinds 2020 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"