Code Black. Pak mee-eters en acne aan met Hydrobiotic - Lavendel & Munt en Zwart Maskina

Code Black. Pak mee-eters en acne aan met Hydrobiotic - Lavendel & Munt en Zwart Maskina

Hydrolina – Bio water, Hydrosol en Hydrolaat Reading Code Black. Pak mee-eters en acne aan met Hydrobiotic - Lavendel & Munt en Zwart Maskina 5 minutes Next Natuurlijke oplossing voor ACNE: Biologisch Lavendelwater - Hydrolina
De misdaad tegen mee-eters
Het zijn onze Sherlock Holmes en Dr. Watson's van de huidverzorgingswereld. Zij zijn het duo dat elk huidprobleem oplost. Ze laten je versteld staan van de resultaten en je vraagt je af hoe je ze niet eerder hebt ontdekt. Maak kennis met je nieuwe favoriete natuurlijke combinatie voor het aanpakken van hardnekkige acne, vette huid en mee-eters - Hydrobiotic - Lavendel & Munt en Zwart Maskina van InaEssentials!
Huidsverzorging
Bekijk HIER de beste aanbieding voor dit product
Het gebruik van hydrobiotica in jouw dagelijkse schoonheidsroutine kan helpen jouw gezonde bacterieniveaus te reguleren en jouw acne aan te pakken.
Hydrobiotic Lavendel en Munt
Hydrobiotic - Lavendel & Munt 
Deze unieke formule is de perfecte combinatie voor elk huidtype, vooral voor iedereen die last hebt van vettigheid, acne en mee-eters. De natuurlijke combinatie van Bio Lavendelwater - Hydrolina, Bio Pepermuntwater - Hydrolina en een speciaal geselecteerd postbiotisch complex werkt tegen een probleemhuid. Al na enkele toepassingen zal je een hydraterende, diepreinigende en verstevigende effect voelen. 
Kaolien - "porcelain clay", of de sleutel tot een mooie huid
 
Zwart Maskina
Zwart Maskina
Benieuwd hoe de werking van de Hydrobiotica nog sterker zou kunnen zijn? Erg makkelijk! Het heeft zijn perfecte partner gevonden in een innovatie in de wereld van biologische cosmetica - Zwart Maskina.
Wat is het? Een zeer effectief natuurlijk zwart gezichtsmasker met kaolien, actieve kool, lavendel en niacinamide. Het bestrijdt vettigheid en hardnekkige acne door mee-eters diep te reinigen. Zwart Maskina is speciaal ontwikkeld als aanvulling op onze Hydrobiotic - Lavendel & Munt. Maak kennis met de natuurlijke ingrediënten.
gezichtsmasker met kaolien
 
De basis van Black Maskina is kaolien die veel mineralen en vitamines bevat. Magnesium stimuleert de aanmaak van collageen, wat helpt het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels. Een aantal mineralen en elementen in de samenstelling van kaolien dragen gunstig bij aan de regulering van talg en overtollig talg en celregeneratie. Dit helpt littekens te verwijderen, acne te verminderen en heeft een gunstig effect op het uiterlijk van de huid.
- Zwarte magie of volcanic charcoal zal je helpen om "Bye, bye vette huid, acne en mee-eters!" te zeggen. De krachtige eigenschappen ontstoppen poriën en verminderen roodheid, zodat jouw huid er stralend en gezond uitziet. 
 
- Last but not least, ons geheime wapen - Niacinamide! De sterke actieve eigenschappen zijn bekend in de cosmetische industrie. Niacinamide reguleert talg, verkleint poriën, kalmeert rode en problematische, pijnlijke en ontstoken plekken en helpt acne aan te pakken.
Waarom werken ze zo goed samen?
De speciaal geselecteerde ingrediënten van Hydrobiotic - Lavender & Mint en Black Maskina combineren op de beste manier om je zelfvertrouwen terug te geven terwijl je geniet van een gezonde en stralende huid!
Misschien ben je benieuwd waarom Zwart Maskina de perfecte partner is voor Hydrobiotic - Lavendel & Munt?
Vasil Ralchev met Zwart Maskina en Hydrobiotic - Lavendel en Munt
Welke ingrediënten zullen je poriën ontstoppen en diep reinigen?
Houtskool en kaolien in Zwart Maskina, de lavendel en het postbiotische complex in Hydrobiotics.
Welke ingrediënten zullen de poriën verminderen en voorkomen dat onvolkomenheden opnieuw verschijnen?
Lavendel & munt en Niacinamide in Zwart Maskina zorgen ervoor dat je huid er lang gezond uitzien. Zij kalmeren ook de roodheid van probleemhuidgebieden en verwijderen de acnelittekens en oude onvolkomenheden.
 
Welke ingrediënten geven je de hydratatie en gezonde huid die je nodig hebt?
Lavendelwater - Hydrolina en het postbiotische complex in Hydrobiotic - Lavendel & Munt hydrateren en reguleren de pH van de huid, wat cruciaal is voor een mooie en gezonde huid. Lentimyrt postbiotisch complex wordt verkregen door zorgvuldige fermentatie van planten dankzij innovatieve technologie. Het verbetert de barrièrefunctie van de huid op verschillende niveaus  terwijl lentimyrt  een hydrolipidenfilm vormt - de "bodyguard" van de huid.
 
We garanderen dat dit het product is dat je echt nodig hebt! Zet de eerste stap naar een gezondere huid met InaEssentials!
Waarom hebben we Maskina als poeder gemaakt? 
zelfgemaakt kleimasker
We zijn het erover eens dat het veel gemakkelijker is om een afgewerkt product te krijgen, maar is het niet leuk om Maskina thuis te maken? Geef je huid een gezond cadeau. Wat is een beter idee dan om het te doen met onze natuurlijke Bulgaarse producten? Het enige dat je hoeft te doen, is de juiste hoeveelheden Hydrobiotic en Zwart Maskina mengen en genieten van het moment.
 
Misschien vraag je je af wat de juiste consistentie is. 
Vind de consistentie die voor je werkt - nog een voordeel van onze Maskina. We raden je aan om het mengsel niet te vloeibaar te maken, zodat het gemakkelijk aan te brengen is. Experiment. Laat 7-15 minuten op de huid intrekken.Spoel af met warm water en daarna met koud water (om de poriën te sluiten) en vergeet niet de huid daarna te hydrateren met onze Hydrobiotic.
Om 10% KORTING op jouw volgende bestelling te activeren, gebruik gewoon deze code "BLACK10". We kunnen niet wachten tot je kennis maakt met dit duo tegen mee-eters, acne en een vette huid! 
 
Bezoek onze site door op de onderstaande rode knop te klikken:
📌 100% restitutie - Geen vragen gesteld 📝
Sinds 2021 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"