Deze door familie gemaakte tandpasta is de enige die je ooit nodig zult hebben

Deze door familie gemaakte tandpasta is de enige die je ooit nodig zult hebben

Ina Dent-All: De revolutionaire fluoride-vrije tandpasta voor het hele gezin Reading Deze door familie gemaakte tandpasta is de enige die je ooit nodig zult hebben 5 minutes

We willen allemaal een tandpasta die alles kan. Een tandpasta die niet alleen onze tanden reinigt, maar ook ons tandvlees beschermt, onze adem verfrist en onze mondgezondheid verzorgt zonder schadelijke chemicaliën toe te voegen.

Dat is precies wat we wilden bereiken met Ina Dent-All: een natuurlijke, fluoridevrije tandpasta gemaakt met krachtige ingrediënten zoals Rookboom, Zwarte Zee Loog en innovatieve Postbiotica van Pepermunt en Rookboom. Het is zo effectief dat als je het eenmaal geprobeerd hebt, je nooit meer anders wilt.

Bekijk het product hier

Wat Maakt Ina Dent-All Uitzonderlijk

Je vraagt je misschien af “Wat maakt deze tandpasta zo speciaal?”. Het antwoord ligt in de unieke formule. Ina Dent-All is meer dan alleen een tandpasta, het is een complete mondverzorgingsoplossing voor het hele gezin, zelfs voor kinderen ouder dan 3 jaar en zwangere vrouwen. Dit is waarom:

  • Complete verzorging: Met een mix van traditionele en innovatieve ingrediënten biedt deze tandpasta een complete verzorging. Van het verzachten van gevoelig tandvlees tot het bestrijden van bacteriën en het voorkomen van gaatjes.

  • Fluoride-vrij: Veel conventionele tandpasta's gebruiken fluoride, maar dat kan schadelijk zijn in hoge doses. Met Ina Dent-All krijg je alle bescherming zonder risico, dankzij de natuurlijke kracht van Rookboom en Zwarte Zee Loog.

  • Revolutionaire Postbiotische Technologie: Postbiotica zijn de toekomst van biocosmetica en mondverzorging. Ze helpen je mondmicrobioom in balans te brengen en zorgen ervoor dat goede bacteriën gedijen terwijl schadelijke bacteriën op afstand worden gehouden. We zijn blij dat we tradities en innovaties kunnen combineren in één product dat echt helpt.

De Kracht Van De Natuur

Bekijk het product hier
Rookboom

We hebben klinische tests gedaan die de ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen van onze Rookboom aantonen. Het verzacht geïrriteerd tandvlees en voorkomt mondinfecties. Het vermindert zelfs tandvleesbloedingen en bevordert de genezing. Zie het als een natuurlijk afweersysteem voor je tandvlees.

Zwarte Zee Loog

Zwarte zee loog is rijk aan mineralen zoals magnesium en calcium, versterkt tanden en ondersteunt de gezondheid van het tandvlees. Het heeft ook een natuurlijk antimicrobieel effect en beschermt je mond tegen schadelijke bacteriën en schimmels, waardoor het een uitstekend alternatief is voor agressieve chemicaliën die vaak in commerciële tandpasta zitten.

Postbiotica van Pepermunt en Rookboom

Speciaal ontwikkeld voor ons merk, werken ze samen om een gezond microbioom in de mond te behouden, wat cruciaal is voor de algehele mondgezondheid. Ze helpen een slechte adem te voorkomen en creëren een gezonde omgeving voor nuttige bacteriën, waardoor je mond niet alleen fris aanvoelt, maar ook echt gezonder wordt.

Bekijk het product hier

Geen Agressieve Chemicaliën, Alleen Resultaten

Wat je niet zult vinden in Ina Dent-All zijn de gebruikelijke dingen: geen fluoride, geen sulfaten en geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je iets gebruikt dat niet goed voor je is, zeker niet als je het voor je kinderen gebruikt. In plaats daarvan krijg je het beste uit de natuur, zorgvuldig gecombineerd om je tanden en tandvlees gezond te houden.

Bekijk het product hier

Gezond Tandvlees, Een Blije Glimlach

De synergie van ingrediënten in Ina Dent-All betekent dat je niet alleen een tandpasta krijgt; je krijgt een compleet mondgezondheidsplan. Ina Dent-All biedt alles wat uw gezin nodig heeft voor een gezonde, zelfverzekerde lach.

Hoe helpt het je?

✅ Uitgebreide en langdurige mondverzorging

✅ Verzacht en versterkt gevoelig en bloedend tandvlees

✅ Beschermt tegen tandplak, vlekken en gaatjes

✅ Neutraliseert slechte adem en geeft een langdurig gevoel van frisheid

✅ Ondersteunt het microbioom in de mond en beschermt tegen de effecten van schadelijke bacteriën

Voor de beste resultaten combineer je deze tandpasta met ons Mondwater Sumak water, speciaal ontwikkeld om de voordelen van de tandpasta aan te vullen. Samen bieden ze een onovertroffen bescherming en verzorging voor je tandvlees en tanden, voor een langdurige frisheid en gezondheid.

Bekijk het product hier
Bekijk hier de beste aanbieding van het product

De Laatste Tandpasta Die Je Ooit Nodig Zal Hebben

Stel je voor dat je je tanden poetst met een product dat niet alleen reinigt, maar ook beschermt en je mondgezondheid in balans houdt op een volledig natuurlijke manier. Geen chemicaliën, geen compromissen. Dat is wat Ina Dent-All biedt.

Dus waarom zou je met minder genoegen nemen? Stap vandaag nog over en ontdek een tandpasta die je eindelijk alles geeft wat je nodig hebt. Je tandvlees zal je dankbaar zijn, je tanden zullen glanzen en je gezin zal jarenlang genieten van een gezonde lach.

👉Probeer het alleen of in onze speciale 2+1 verpakking op onze website!

 

FAQ

Ina Dent-All is natuurlijk, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op plantaardige basis en vrij van schadelijke chemicaliën die vaak in traditionele tandpasta's voorkomen.

Wij geloven in een veilige en effectieve mondverzorgingsoplossing zonder het gebruik van fluoride, dat schadelijk kan zijn als het in grote hoeveelheden wordt ingenomen.

Ina Dent-All is verrijkt met een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder rookboomextract, zwarte zeeloog en pepermunt- en rookboompostbiotische complexen.

Nee, Ina Dent-All bevat geen natriumlaurylsulfaat (SLS), een veelgebruikt schuimmiddel dat in veel traditionele tandpasta's voorkomt. SLS kan irriterend zijn voor gevoelig tandvlees en gevoelige tanden.

Ja, Ina Dent-All is zo samengesteld dat het zacht is voor gevoelige tanden en tandvlees.

Ja, de combinatie van Zwarte Zee Loog en Posbiotische complexen van Pepermunt en Rookboom helpt een slechte adem te neutraliseren en beschermt tegen tandplak en gaatjes door het microbioom in de mond in balans te brengen.

Ja, Ina Dent-All is over het algemeen veilig voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is echter raadzaam om toezicht te houden op kinderen tijdens het tandenpoetsen en ervoor te zorgen dat ze niet te veel tandpasta inslikken.

Hoewel Ina Dent-All natriumbicarbonaat bevat, dat een mild witmakend effect heeft, is het geen speciaal tandbleekmiddel.

Ina Dent-All biedt onmiddellijke voordelen, zoals een adstringerend effect en een fris gevoel. Voor resultaten op de lange termijn wordt over het algemeen consequent gebruik gedurende 2-3 weken aanbevolen.

In tegenstelling tot traditionele fluoridetandpasta's biedt Ina Dent-All een natuurlijke en milde benadering van mondverzorging zonder de mogelijke risico's die gepaard gaan met de inname van fluoride.Hoewel traditionele fluoridetandpasta over het algemeen veilig is als het volgens de gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, kan het bij overmatige inname een aantal negatieve effecten hebben:

  • het kan giftig zijn, vooral voor kinderen
  • het kan maag- en darmproblemen veroorzaken als het wordt ingeslikt,
  • het kan vlekken op de tanden veroorzaken en het glazuur verzwakken
  • het kan de balans van nuttige bacteriën in de mond negatief beïnvloeden en het microbioom in de mond verstoren
  • het kan allergische reacties veroorzaken (zoals huiduitslag, zwelling en ademhalingsmoeilijkheden).

Voor optimale resultaten raden we aan om Ina Dent-All tandpasta te gebruiken in combinatie met ons 100% natuurlijke Mondwater Sumak water - Hydrolina tegen bloedend tandvlees en slechte adem.

Ja, Ina Dent-All is zo samengesteld dat het veilig is voor zwangere vrouwen. Het wordt echter altijd aangeraden om met je zorgverlener te overleggen als je je zorgen maakt.

Nee, Ina Dent-All is geen homeopathisch product. Hoewel het natuurlijke ingrediënten bevat, is het niet samengesteld volgens homeopathische principes. Bovendien wordt dit bevestigd door de aanwezigheid van pepermuntolie, die homeopathische behandelingen kan verstoren.