InaEsentials-Bio-Bolgarija-Vrtnice

Dit is waarom je vloeibaar goud in je haarverzorgingsproducten wilt hebben - de Koningin der Bloemen

Premium huid- en haarverzorging, een product van wereldklasse en een belangrijk stuk in de puzzel van ons familieverhaal. Lees deze 5-7 minuten blog om te leren hoe je een droge en vermoeide huid en beschadigd haar kunt behandelen met slechts één 100% bio-ingrediënt en om te winnen...

Het geheim om in een stap roos en seborroe aan te pakken Reading Dit is waarom je vloeibaar goud in je haarverzorgingsproducten wilt hebben - de Koningin der Bloemen 5 minutes Next Eczeem en hoe een klein familiebedrijf dit probleem oploste met een biologisch product

Iedereen heeft gehoord van de voordelen van de Damascene rozen. Veel mensen uit verschillende landen komen naar Bulgarije om de bloem te kopen, die de beste olie ter wereld bevat. De geur is heerlijk en het effect op de huid is benijdenswaardig. Laten we samen de wonderbaarlijke eigenschappen van rozenolie en rozenwater onderzoeken.

InaEssentials Rozenolie

De pure rozenolie heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van ons familiebedrijf. Al in 2000 begonnen we met het telen van onze biologische rozenvelden. Rond die tijd was biologische landbouw nog een exotische term en daarom werden wij vaak gek verklaard. We waren er echter oprecht van overtuigd dat een gezonde levensstijl ooit een trend zal zijn en dat de behoefte aan milieubescherming en het belang van hoogwaardige natuurlijke producten leidende factoren zouden zijn in de dagelijkse normen van onze samenleving.

Ondanks ons optimisme en gedrevenheid was het moeilijk, maar met veel werk en een beetje geluk zijn we van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een grote producent. Tegenwoordig telen we onze eigen kruiden en bieden we onze natuurlijke InaEssentials-producten in heel Europa aan tegen betaalbare prijzen. Wij geloven dat succes pas komt als onze klanten tevreden zijn met de resultaten.

Misschien wel het belangrijkste dat onze familie door de jaren heen heeft bewaard is de liefde voor onze rozentuinen. De prachtige verse bloemen uit die tuinen worden het rozenwater dat je gebruikt en de essentiële olie waar we zo trots op zijn. Met hart en ziel zetten wij ons in voor elke fles en zo dragen we bij aan extra hoge kwaliteit.

Damasceense Roos etherische olie, en in het bijzonder de olie van Bulgaarse rozen, is de duurste die bekend is. Het is indrukwekkend maar waarom: er is veelal 3.500 kg van hand geplukte rozenbloesems nodig om 1 liter etherische olie te verkrijgen! Het is geen toeval dat het vloeibaar goud wordt genoemd...

InaEssentials Rozenwater

De Damasceense roos is de koningin van de bloemen. Het heeft aangename geur en wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn enorme invloed op schoonheid, harmonie en zelfs romantiek. De bloem heeft grote helende eigenschappen en speelt een belangrijke rol bij regenererende processen in de huid. Het heeft een goed effect op de droge huid, die extra hydratatie en verzorging nodig heeft.

We produceren het rozenwater op een natuurlijke manier zodat alle plantkwaliteiten in de fles blijven. Dit is een traditioneel Bulgaars product dat de zintuigen prikkelt en de huid verbetert.

Rozenwater voor het gezicht

Het voordeel van het rozenwater is dat het biologische vermogen heeft om cellen te regenereren. Dit product is de beste keuze voor mensen met een vermoeide huid, die extra hydratatie nodig heeft. Bij regelmatig gebruik zult je merken dat de huid elastischer en stralender wordt.

 

Naast het toevoegen van rozenwater aan je dagelijkse verzorging, kun je het gebruiken in de strijd tegen acne en een gevoelige huid.

 

En dat is nog niet alles - het rozenwater werkt tegen huidveroudering! Het stimuleert de regeneratie van epidermale cellen, verbetert de bloedcirculatie en handhaaft de waterbalans, waardoor de huid gladder wordt.

 

Pro-tip voor een gezwollen gezicht: laat de rozenwaterfles een nacht in de koelkast staan. Week dan twee wattenschijfjes in rozenwater en leg deze op je oogleden.

 

Rozenwater voor haar

 

Misschien komt het als een verrassing, maar je kunt ook het rozenwater in je haar sprayen. We raden je aan om het ‘s avonds voor het slapengaan aanbrengt en 's nachts te laten inwerken. Het is zeer gunstig voor beschadigd en geverfd haar.

 

Voor nog betere resultaten kun je het rozenwater als nazorg combineren met onze InaEssentials Natuurlijke Rozenshampoo. Het product combineert biologische rozenolie met arganolie, macadamia-olie en babassu-olie om beschadigd haar te revitaliseren. Onze shampoo is verrijkt ook met vitamine A, E, D-panthenol en druivenextract om de hoofdhuid te voeden.

 

Belangrijkste ingredienten:

  • Bio rozenolie en rozenwater - regenereren en revitaliseren van het haar
  • Wijnstok extract - een essentiële voedingsstof voor haar en huid
  • Vitamine E en A - ondersteunen de gezondheid van je hoofdhuid en stimuleren de haargroei
  • Vitamine B3 en B5
  • Arganolie - hydrateert en houdt vocht vast
  • Babassu en Macadamia - rijk aan antioxidanten, voedingsstoffen en vetzuren

De Damasceense Roos wordt vaak beschouwd als de grootste trots van Bulgarije. Het is fantastisch dat we op onze natuurlijke gronden van deze bloem kunnen profiteren - we hebben zoveel geluk! Bij InaEssentials zorgen we met veel passie en liefde voor onze rozenvelden. Daarom extraheren we de rozenolie op een speciale manier. Zo garanderen we dat wat je krijgt rechtstreeks uit de natuur komt.

 

Onderschat de natuurlijke manier om huidproblemen op te lossen niet, maar vertrouw op wat de natuur heeft gegeven. Probeer een echte Damasceense Bulgaarse roos, zorgvuldig gebotteld in de rozenproducten van onze InaEssentials -
ALLEEN NU met 20% KORTING met code

 

RoseBlog20

Je kan onze producten hier bekijken

👇 Of door op onderstaande knop te klikken 👇

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"