Eczeem en hoe een klein familiebedrijf dit probleem oploste met een biologisch product

Eczeem en hoe een klein familiebedrijf dit probleem oploste met een biologisch product

Eczeem...

Een probleem dat alle leeftijden raakt. Grote merken bieden oplossingen, sommige zijn duurder en sommige zijn goedkoper, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze bieden alleen een kortetermijnoplossing. In juli 2021, nadat we wat tests hadden gedaan, stuurden we ons kamillewater naar onze familieleden en vrienden met soortgelijke problemen. Het verbaasde ons dat ze ons allemaal begonnen te bedanken. Dit was het moment dat we besloten om ons product online te lanceren.

Gelukkig hebben we InaEssentials op dit moment al als merk neergezet. Onze 3 kinderen waren goed bekend met de technologieën en hielpen ons. Als we even snel vooruitspoelen naar vandaag, zullen we zien hoe kamillewater van een onbekend product het best beoordeelde product tegen eczeem is geworden in InaEssentials NL.  

MEER OVER ONS

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 2000 actief is in de biologische landbouw. ​​We zijn begonnen als amateurs, maar met veel enthousiasme. Hoewel ons bedrijf nu is gegroeid, proberen we ons voortdurend te verbeteren. We hebben zo'n stap gezet in februari 2019. Toen besloten we om onze producten online te lanceren met de hulp van onze kinderen.

INAESSENTIALS

We begonnen zonder verwachtingen... Onze zoon maakte de website Inaessentials tijdens zijn studie. Hij besloot dan een advertentie op Facebook te testen. In het begin was er geen groot effect, aangezien we 15 euro per dag aan reclame besteedden. Helaas hadden we 1 of 2 bestellingen. Alles veranderde na een week toen reacties van tevreden klanten onder de advertenties begonnen te verschijnen.

Na ongeveer een maand had onze eerste advertentie meer dan 20 positieve reacties, wat een enorm effect had. We besloten om nog 2 advertenties te plaatsen en hetzelfde gebeurde. Op een gegeven moment realiseerden we ons dat niet alleen oudere mensen, maar tieners, moeders met baby's en jongvolwassenen ons biologisch kamillewater tegen eczeem kochten en waren tevreden met de resultaten.

Wat we leuk vinden

Op een gegeven moment werd het kamillewater een hit onder moeders die wilden omgaan met eczeem bij hun kleintje(s). Het bleek dat veel moeders moeite hebben om een ​​natuurlijke oplossing voor het probleem te vinden. Ons favoriete verhaal is van een klant in het VK. Haar zoontje had eczeem op de benen die 2-3 weken duurde en niets hielp. Nadat we haar hadden uitgelegd waar het product voor is, hebben we 2 flessen gratis opgestuurd en het eindresultaat was verbluffend.

Voor en na:

Na 1000 verkochte hydrolaten en geen enkele klacht, hebben we besloten onze advertenties te wijzigen en nu bieden we een terugbetalingsgarantie als u niet het gewenste effect ziet na het gebruik van onze biologische producten. Deze stap bleek erg goed voor ons merk, omdat nieuwe klanten de producten konden uitproberen, zonder enig risico.

Tot op heden reageren alleen wij persoonlijk (ik, mijn zoon en dochter) op alle berichten op Facebook en Instagram omdat we weten dat persoonlijke houding erg belangrijk is. Het bewijs hiervan zijn de positieve opmerkingen over onze biologische producten in Nederland.

WAT IS ER ZO UNIEK AAN ONS PRODUCT?

Het belangrijkste verschil tussen ons bedrijf en de anderen is dat we onze biologische kamilletuinen op een heel andere manier verzorgen. Onze opbrengst is 2 keer lager dan het gemiddelde, maar de kwaliteit is onvergelijkbaar en dit is wat klanten het leuk vinden. Het enige waar we onze velden mee bewerken is ons "geheime" afkooksel, dat gemaakt is volgens een biologisch-dynamisch recept.

Bij volle maan verzamelen we brandnetel, die we vervolgens gebruiken als hoofdingrediënt voor ons afkooksel. Dit afkooksel  behoudt de therapeutische eigenschappen van lavendelplantages. 

Wij richten ons niet op winst! We willen alleen tevreden en loyale klanten hebben. Als u wilt ons biologische kamillewater proberen tegen eczeem, klik dan HIER.

We werken samen met een logistiek centrum in Nederland en alle bestellingen worden binnen 4-5 dagen via GLS Nederland geleverd. Wij geven u 20% korting op uw eerste bestelling. Gebruik gewoon de promotiecode: ina20

Al onze producten hebben natuurlijke helende eigenschappen. U kunt de oplossing vinden voor veel problemen zoals acne, dermatitis, huiduitslag, allergieën, psoriasis, haaruitval en nog veel meer.

 Je kan onze producten hier bekijken

👇 Of door op onderstaande knop te klikken 👇

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"