Het geheim om in een stap roos en seborroe aan te pakken

Het geheim om in een stap roos en seborroe aan te pakken

Het is heel belangrijk om lekker in je vel te zitten! Maar als je last hebt van seborrhea, weet je dat genieten van deze momenten in je leven een moeilijke taak is.

Seborrhea en seborrheic dermatitis zijn huidziekten die leiden tot een verstoring van de werking van de talgklieren. De symptomen zijn onder meer vettig haar, schilferige hoofdhuid, roos, ontsteking. Deze aandoeningen veroorzaken ook een jeukende hoofdhuid en zorgen ervoor dat je je ongemakkelijk voelt.

Roos en seborroe zijn problemen waar je misschien bekend mee bent en misschien heb je er een lange en harde strijd mee gehad. Helaas bieden alle medicijnen, shampoos, serums en supplementen een tijdelijke oplossing waarbij de symptomen worden behandeld maar niet de primaire oorzaak van het probleem.

Wij weten dat de natuurlijke ingrediënten in biologische producten de oplossing zijn voor elk probleem, want de natuur is genereus als het gaat om kruiden en hun helende eigenschappen.

Biologisch Saliewater

Salie is een van de verborgen wapens van de natuur in de strijd tegen seborroe, seborrheic dermatitis en roos. Ons saliewater heeft fantastische eigenschappen die hard vechten tegen roos en seborroe. Doordat we aandringen op een volledig biologische teelt en primaire distillatie van verse bloemen, blijven alle voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden.

Salie is een geweldige natuurlijke remedie voor haar en hoofdhuid. Het is extreem rijk aan vitamine A, B en C, kalium, calcium en andere micro- en macronutriënten. Onze honderden tevreden klanten getuigen van de gunstige effecten van het saliewater - het herstelt de kracht en de glans van het haar, het vermindert de talgproductie en de vettigheid van de hoofdhuid.

InaEssentials saliewater eigenschappen

Wij raden aan om het saliewater dagelijks te gebruiken. Je kan de haarwortels sprayen en dan masseer de hoofdhuid heel zachtjes met je vingertoppen voor enkele minuten. Het water laat geen onaangename geur achter en verdampt binnen een paar minuten.

Bij regelmatig gebruik van ons saliewater zal je genieten van een algehele verbetering van de conditie van je hoofdhuid. De vitamines en mineralen in ons InaEssentials saliewater helpen de hoofdhuid te kalmeren. Je zal zien dat jeuk en roos snel zullen verminderen. De roodheid op de hoofdhuid zal ook verdwijnen en je zal merken hoe de haarzakjes sterker worden terwijl je geniet van je mooie en gezonde haar.

Natuurlijk, natuurlijk, bio

Dit zijn slechts enkele woorden die ons saliewater omschrijft. Wij werken extreem hard om hoogwaardige natuurproducten aan te bieden, zonder chemicaliën, siliconen of toevoegingen. We besteden veel aandacht aan het hele proces - van het planten van de zaden tot het eindproduct, zorgvuldig verpakt in een recyclebare fles, zonder schadelijke ingrediënten en zonder dierproeven. Op deze manier wordt het saliewater van InaEssentials gemaakt - eenvoudig en puur.

We willen je onmiddellijke, langdurige oplossingen voor je aandoening bieden in slechts één product, omdat je gezond en mooi haar verdient! Je verdient het om je comfortabel en mooi te voelen! Onthoud dat de natuur ons alles heeft gegeven wat wij nodig hebben. En we gebruiken het - vertrouw ons en we zullen je niet teleurstellen!

Koop NU ALLE InaEssentials bloemenwaters met 20% korting met de code "SBlog20" op
Je kan onze producten hier bekijken

👇 Of door op onderstaande knop te klikken 👇

📌 100% restitutie - geen vragen gesteld 📝

Sinds 2021 hanteren wij het "klant heeft altijd gelijk" beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als je niet tevreden bent met je producten :)

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"