Hoe een klein familiebedrijf acne, roos en bloedend tandvlees overkwam.

Hoe een klein familiebedrijf acne, roos en bloedend tandvlees overkwam.

Een luide titel die overdreven lijkt totdat we meer dan 200.000 InaEssentials-klanten ontmoeten en hun opmerkingen lezen onder elk van de berichten van het merk. Een luide titel totdat we de biologische agrariër van het jaar en moeder van 3 kinderen ontmoeten, Veselina Ralcheva, die in 2020 Bulgaarse biologische cosmetica aanbiedt in bijna heel Europa.

Vesselina begon haar bioreis in 2004, toen zij en haar man Nikolai aan iets nieuws begonnen dat hun leven veranderde. In dit verre jaar was biologische landbouw exotisch.. Maar de familie geloofde in de filosofie van echt voedsel en producten zonder chemie! Hoewel ze tientallen keren bijna failliet waren, 3 kinderen grootbrachten en geen steun vonden, gaven Veselina en Nikolai niet op. Vandaag plukken ze de vruchten van deze inspanningen.

HET HELENDE BLOEMWATEREN VAN VESELINA EN HET INAESSENTIALS MERK

Het grootste succes van Veselina is opnieuw gerelateerd aan de bio, maar eerder aan de genezende eigenschappen van bio-bloemenwater. Na vele tests, onderzoeken en validaties lanceerde Vesselina in 2019 samen met haar zoon het merk InaEssentials. Een merk voor biologische cosmetica dat mensen echt helpt en hun leven verandert.

In december 2019 werd de blog " Hoe een klein familiebedrijf het ACNE-probleem van meer dan 10 000 tieners oploste" een hit en in 40 dagen tijd meer dan 1.000.000 keer bekeken in Bulgarije.

Dit geeft een boost en het kleine familiebedrijf wordt iets groter, maar het betere nieuws is dat meer mensen de producten kennen. In december worden alle drie de kinderen van Veselina betrokken en helpen ze hun ouders. Vasco helpt met de website en advertenties, Elena zorgt voor de klantenservice op Facebook en Maria helpt met het verzenden van de bestellingen. Wat er gebeurt, is dat honderdduizenden Bulgaren de oplossing voor hun problemen via de natuur vinden. 

DE ENKELE PRODUCTEN DIE VELE HELPEN.

 

Het biologische lavendelwater tegen acne, waarmee het merk begint en momenteel meer dan 12.000 klanten (voornamelijk moeders van tieners) in Bulgarije heeft, die maandelijks bestellen. 50.000 flesjes, waarvan slechts 60 klanten ontevreden zijn en hun geld terugkrijgen. Waarschijnlijk de beste gezichtsreiniger die rechtstreeks uit de lavendelvelden komt in deze fles.

Biologisch sumakwater voor mondhygiëne: om eerlijk te zijn, hebben we dit idee overgenomen van een grootmoeder die ons eraan herinnerde. Niet lang daarna werd het onze favoriete bloemenwater, want binnen de kortste keren hielp het met het bloedende tandvlees van een van onze familieleden, en vandaag gebruikt iedereen in het gezin het. Nog grotere rijkdom zijn de duizenden tevreden klanten en opmerkingen als deze.

Biologisch citroenmelissewater voor brandwonden, littekens, roodheid en ontspanning. Hoewel we vanwege onze beperkte hoeveelheden citroenmelisse geen reclame maken voor citroenmelissewater, is het de bloemenwater dat favoriet wordt bij iedereen die het probeert. We zullen proberen om meer te produceren voor de zomer, want dit magische bloemenwater maakt alle soorten brandwonden tot pluis en stof.

 

Biologisch rozenwater en zijn helende eigenschappen. Rozenwater is een favoriet van alle dames boven de 35 omdat het de huid strakker maakt en herstelt. Het is deze eigenschap die de reden is waarom elk boek zegt dat rozenwater het geheim van Cleopatra's schoonheid was. Hoewel we dit niet kunnen verifiëren, kunnen we wel luisteren naar de honderden dames die ons schrijven hoe tevreden ze zijn met het bloemenwater.

 

Biologisch saliewater voor roos en seborroe.

Ons nieuwste product, dat een groot effect heeft in de strijd tegen roos en seborroe en in tegenstelling tot anti-roos shampoos, heeft het op de lange termijn een gunstig effect. Zij maakte ook furore op de markt en dat was geen toeval. We hebben veel bloemenwater getest, maar geen enkele kwam in de buurt van saliewater. Het geeft het haar wat het nodig heeft en brengt het weer tot leven met hulp van de natuur.

 

Hier is een klant die ons lavendelwater gebruikt en ons toestemming heeft gegeven om een foto van de verandering te uploaden :)

We hebben ook een verrassing voor alle nieuwe klanten die onze producten willen proberen, en het is, samen met de blog, geïnspireerd door de jongste in onze familie: Elena

En de verrassing is een code niet voor 5, niet voor 10, maar voor een hele 15% KORTING op uw eerste bestelling, en het is: eli15

- Belangrijk (kortingscode werkt niet samen met andere kortingen en kan maar één keer gebruikt worden bij uw eerste bestelling)

NU PROFITEREN: 

 

📌 100% Terugbetaling – Geen vragen gesteld 🧾

Sinds 2020 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

🚚Gratis verzending vanuit ons magazijn in Utrecht of Puurs🚚

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"