Hoe moeten we InaEssentials producten gebruiken

Hoe moeten we InaEssentials producten gebruiken

 

Precies! Het bleek dat de oplossing voor veel van onze aandoeningen juist verborgen is in de voordelen van de natuur, en niet in de dure en chemisch beladen producten. Sommige mensen vinden het nog steeds moeilijk te geloven dat een plant zo veel rijkdom kan verbergen en dat vermorzelt zelfs de duurste en "luxe" cosmetica tot stof. Dat is normaal, want het klinkt te mooi om waar te zijn. Welnu, dit is precies ons doel - om te bewijzen dat er niets effectiever is dan de helende kracht van de natuur, ingezet om de aandoeningen van mensen op te lossen.

WIE ZIJN WIJ?

 

Nikolay Ralchev en Veselina Ralcheva zijn een zakenpaar dat zich sinds 2001 bezighoudt met biologische landbouw. Iets dat destijds ‘Mission Impossible’ leek. Ondanks vele problemen in de loop der jaren, gaven ze niet op en bleven ze stap voor stap ontwikkelen, geleid door de filosofie van de echte voedingsmiddelen en producten zonder chemicaliën. Bijna 20 jaar later bewerkten ze samen met hun drie kinderen meer dan 500 hectare biologische plantages in het gebied van Panagyurishte. In 2019 werd Veselina uitgeroepen tot "Biologisch producent van het Jaar", de eerste prijs in zijn soort. Hun zoon, Vasil Ralchev, afgestudeerd in landbouw en management in Engeland, keert terug en past zijn kennis toe in de online winkel van het familiebedrijf, InaEssentials. Het hele gezin is betrokken bij het familiebedrijf om de beste en zuiverste producten tegen de laagst mogelijke prijs aan te bieden, terwijl de focus centraal staat op de tevreden klant – een strategie, waarachter het succes ligt van InaEssentials.

WAT hebben wij te BIEDEN?

Nadat lavendelwater een succes werd in de strijd tegen acne - meer dan 40.000 verkochte flesjes en minder dan 50 geretourneerd (InaEssentials biedt een terugbetaling aan ontevreden klanten) - besluit Veselina zich om op een ander probleem te concentreren - problemen met de mondholte (bloedend tandvlees, slechte adem, aften, etc.). Zo verschijnt het sumakwater, wat ook furore veroorzaakt. Dan komt de beurt aan saliewater tegen hoofdroos en seborroïsch eczeem, dat na minder dan een maand op de markt, veelbelovende resultaten laat zien. Maar dat is lang niet alles wat we bieden. We zijn ook heel trots op onze andere producten, die zeker niet onderdoen – rozen- en lavendelwater, citroenmelissewater en rozenwater.

En omdat we voortdurend vragen ontvangen over hun voordelen en gebruik, hebben we besloten om de meest nuttige informatie over elk product hier samen te vatten:

BIOLOGISCH LAVANDELWATER

 

Ons meest succesvolle product met meer dan 12 duizend vaste klanten die maandelijks bestellen. Een gelegenheid voor een groot aantal bedankbrieven van tieners en volwassenen, waarvan we "levens hebben veranderd." Een geweldig hulpmiddel voor de bestrijding van acne, het gezicht te reinigen en het verbeteren van de teint, dat rechtstreeks uit de lavendeltuinen komt. De biologische manier van telen in een hoog bergachtig gebied helpt de genezende eigenschappen van de aromatische plant maximaal te behouden.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik om het gezicht en lichaam 's ochtends en' s avonds te reinigen door een make-up pad in te weken en direct op de huid aan te brengen. Als de huid vatbaar is voor vettigheid, kan deze procedure vaker herhaald worden.

Voordelen:

Met zijn antibacteriële werking helpt lavendelwater met het bestrijden en voorkomen van ACNE.

Reinigt diep de poriën en voorkomt het verschijnen van acne en mee-eters.

Verbetert en egaliseert de teint.

Kan worden gebruikt als make-up reiniger, als een volledig natuurlijke en onschadelijke vervanger van thermisch/micellair water of lotion.

Verzacht en verfrist geïrriteerde huid en verwijdert huiduitslag en kleine puistjes.

Het heeft een kalmerend en stimulerende werking die een goede nachtrust bevorderd.

BIOLOGISCH SUMAKWATER

 

Het bloemenwater, dat veel van onze vrienden heeft geholpen en waar het hele gezin van geniet. Het enigste biologisch gecertificeerde in het land. Het natuurlijk geproduceerde sumakwater is een echt helend geschenk van de natuur – bewezen door de duizenden tevreden klanten en niemand die teleurgesteld is. En het beste van alles is dat, in tegenstelling tot een zelfgemaakt afkooksel, dit bloemenwater veel duurzamer is en geen vlekken op de tanden maakt.

 

Gebruiksaanwijzing: De belangrijkste functie van sumakwater is preventief onderhoud van de mondholte - vul de dop en spoel met het bloemenwater gedurende 30 seconden, dan uitspugen ('s ochtends en 's avonds). Het heeft een antischimmel effect en kan worden aangebracht met een make-up pad op plaatsen met dergelijke problemen.

Voordelen:

Heeft een groot effect bij ontstoken tandvlees en parodontitis, versterkt het tandvlees en voorkomt bloedingen.

Elimineert bacteriën die rot veroorzaken en behandelt zeer doeltreffend aften of koortslip.

Helpt bij keelpijn - gorgelen met het bloemenwater bij de eerste tekenen van keelpijn.

Tegen huidschimmels en bacteriën - meest gebruikt tegen voetschimmel – doe hiervoor 40 - 50 ml in een bak met warm water.

(op basis van feedback van klanten) Helpt bij seborrheic dermatitis.

Na de bevalling – de meer ervaren gynaecologen adviseren de eerste paar maanden na de bevalling om uitwendig te spoelen met een afkooksel van sumak.

 

BIOLOGISCH SALIEWATER

 

Ons nieuwste product, dat een groot effect heeft in de strijd tegen hoofdroos en seborroïsch eczeem, geeft een langdurig en heilzaam resultaat, dit in tegenstelling tot anti-roos shampoos. Dit bloemenwater maakt ook furore op de markt en dat is geen toeval... We hebben meerdere bloemenwateren getest, maar geen van allen kwam in de buurt van saliewater. Geeft het haar wat het nodig heeft en doet het herleven met behulp van de natuur.

 

Gebruiksaanwijzing:  Spray het saliewater op de hoofdhuid met het sprayflesje en masseer vervolgens het hoofd ('s ochtends en 's avonds, gedurende 30 seconden). We adviseren om het product toe te passen na het wassen van het haar - het veroorzaakt GEEN vettigheid.

Voordelen:

De belangrijkste functie van het sumakwater is het bestrijden van HOOFDROOS en SEBORROÏSCH ECZEEM.

Kalmeert de hoofdhuid bij aanwezigheid van seborrheic dermatitis en jeuk.

Een studie uit het jaar 2014, gepubliceerd in het Journal of Phytotherapy Research toonde aan dat "Salieolie een statistisch significant effect heeft op het verlagen van de cortisol en een antidepressieve werking, dat de stemming verbeterd, evenals een gunstig effect op de balans van oestrogeen en schildklierhormoon".

BIOLOGISCH ROZENWATER

 

Het gebruik van rozenwater dateert uit het oude Egypte, toen Cleopatra het gebruikte om haar schoonheid langer te behouden. Waarschijnlijk de meest waardevolle functie van het biologisch rozenwater is de regenererende eigenschap op de huidcellen, wat het product geweldig maakt bij het bestrijden van een droge en uitgeputte huid. Het helpt om de pH-balans van de huid te behouden, hydrateert het en geeft het een levendiger uiterlijk. Dit alles maakt het een prettige verfrissende afsluiting van Uw dagelijkse reinigende procedures.

 

Gebruiksaanwijzing: Gebruik rozenwater met een make-up pad en verdeel het over het gezicht en hals (2 of meer keer per dag).

Voordelen:

Het heeft een stimulerend, reinigend en hydraterende werking voor alle huid- en haartypes.

Ontstekingsremmende werking, voorkomt het verschijnen van acne.

Het werkt tegen huidveroudering, stimuleert de regeneratie van de cellen van de opperhuid.

Geeft belangrijke voedingsstoffen aan het haar en bij dagelijks gebruik verbetert de glans en de natuurlijke uitstraling aanzienlijk.

Aromatherapie: De verjongende geur stimuleert en harmoniseert de geest. Het heeft een stimulerend en herstellend effect, en verhoogt bovendien de romantische stemming. Tevens geschikt als bad additief om stress te verlichten of voor het besproeien van ruimtes, lakens en kleding.

BIOLOGISCH CITROENMELISSEWATER

 

De favoriet voor iedereen die het probeert. Het is ons verborgen wapen voor het behandelen van alle soorten brandwonden en dermatitis, vooral op een gevoelige en rode huid. Het heeft een rustgevend, ontspannend en hydraterend effect, waardoor het een perfect middel is om geest en lichaam te ontspannen in geval van rusteloosheid en vermoeidheid.

 

Gebruiksaanwijzing: Gebruik dagelijks om je gezicht, nek en hals schoon te maken. Het is ook geschikt voor een droge en gevoelige huid. Gebruik een make-up pad of breng het aan met je vingertoppen als een lotion. Tevens geschikt als bad additief om stress te verlichten of voor het besproeien van ruimtes, lakens en kleding.

Voordelen:

Vermindert het effect van verbranding met meer dan 60% , waardoor het ideaal is voor een vakantie bij de zee, op het water of in de bergen.

Verbetert de conditie van de huid bij dermatitis, ontstekingen en allergieën.

Het bloemenwater heeft een verdovend, antibacterieel, antiviraal, antioxidant, kalmerend effect.

De verjongende geur stimuleert en harmoniseert de geest. Het heeft een stimulerend en herstellend effect, en verhoogt bovendien de romantische stemming.

Kompressen met citroenmelissewater helpen tegen huidschimmel, roodheid van de huid en zwelling.

Aromatherapie - De geur van citroenmelisse kalmeert en helpt bij shock, zenuwaandoening, depressie en slapeloosheid. Versterkt de hersenen en zenuwen, geschikt voor gebruik na een bad.

WAAROM VERTROUWEN MENSEN op ONS?

 

Behalve dat we biologisch gecertificeerd zijn, staan we ons zelden toe om biologische preparaten te gebruiken. We behandelen onze velden voornamelijk met verschillende soorten kruidenafkooksels, volgens biodynamische recepten. Ons rendement is veel lager dan normaal, maar de kwaliteit is ongeëvenaard.

In 2019 werd Veselina uitgeroepen tot "Biologisch producent van het Jaar", de eerste prijs in zijn soort – nog een erkenning voor de inspanningen en ontembare geest van haar en de hele familie. Het hele bedrijf draait om "de helende genezende kracht van de natuur, ingezet bij het oplossen van menselijke aandoeningen, dit in tegenstelling tot de massa chemische producten om ons heen".

Wij bieden iets nieuws op de binnenlandse markt - een volledige terugbetaling als de klant niet tevreden is zonder zelfs de producten te moeten retourneren. Het uiterst kleine aantal van dergelijke gevallen zegt genoeg over de kwaliteit en de voordelen van onze bloemenwateren en oliën. Ons doel is om de klant altijd tevreden te stellen.

Ons hele merk is gericht op klanten en hun behoeften. Ondanks hun enorme aantal, proberen we iedereen een uniek gevoel te geven - niet omdat het moet, maar omdat het echt speciaal voor ons is. We bieden een geweldige service en we zijn er altijd om de klant met alles te helpen. Mocht er een probleem komen, doen we er alles aan om het op te lossen. Wetende dat we iemand hebben geholpen is voor ons waardevoller dan welke winst dan ook, en we blijven het bewijzen. Net als bij veel andere merken, is dit bedrijf als een sportcompetitie, MAAR met een enorm verschil - we zitten in hetzelfde team als de klant, en het resultaat wordt niet bepaald door het verdiende geld, maar door het aantal mensen, die we hebben geholpen.

Vertrouw op ons en we laten je niet in de steek!

Is dit de eerste keer dat je van ons gehoord hebt? Welkom bij de Inessentials familie 😊 Wij verwelkomen je graag met een verrassing op de familiewebsite InaEssentials.NL - namelijk 10% korting op uw eerste bestelling met code: new10

Alle producten van het merk InaEssentials biologische cosmetica zijn te vinden op onze website: 

 

📌 100% Terugbetaling – Geen vragen gesteld 🧾

Sinds 2020 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

🚚Gratis verzending vanuit ons magazijn in Utrecht of Puurs🚚

 

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"