Natuurlijke oplossing voor ACNE: Biologisch Lavendelwater - Hydrolina

Natuurlijke oplossing voor ACNE: Biologisch Lavendelwater - Hydrolina

Als moeder en ondernemer begrijp ik hoe belangrijk het is om natuurlijke producten te gebruiken voor mezelf en mijn gezin. Daarom wil ik graag onze Lavendel Hydrolina met je delen. Het product komt van onze eigen biologische velden en heeft inmiddels meer dan 200.000 mensen in Europa geholpen.

Biologisch Lavendelwater Hydrolina op lavendelveld

Onze strijd tegen acne

Na jaren hard werken hebben we ontdekt hoe krachtig biologisch lavendelwater kan zijn in het bestrijden van de oorzaken van acne. Met meer dan 30.000 succesverhalen is het biologische lavendelwater een gamechanger voor iedereen die worstelen met tiener- en volwassenen-acne. We begonnen met de productie van lavendelwater in 2001, maar het was pas in 2016 toen een vriendin van mij zei dat "we haar dochters leven hadden gered" nadat ze ons lavendelwater had gebruikt. Dat was het moment waarop we begonnen met de productie van onze hydrolaten en waarop "InaEssentials" werd geboren.

Familie Ralchevi met Hydrolina in handen

De kracht van lavendel

Lavendel, een plant die inheems is in onze regio, wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn kalmerende en antiseptische eigenschappen. Ons biologische lavendelwater wordt gewonnen uit de beste lavendelvelden en is speciaal gemaakt om acne aan te pakken en de gezondheid van de huid te verbeteren.

De effectiviteit van ons biologische lavendelwater is wetenschappelijk bewezen dankzij de rijke samenstelling van antioxidanten, ontstekingsremmende en antimicrobiële verbindingen. Deze eigenschappen werken samen om roodheid te verminderen, de geïrriteerde huid te kalmeren en acne-veroorzakende bacteriën aan te pakken. Onze klinische studies ondersteunen deze bevindingen en laten zien dat meer dan 90% van de deelnemers na slechts 4 weken gebruik een verbetering van de huidhydratatie en een aanzienlijke vermindering van acnesymptomen ervaarde.

Meisje met Lavendel Hydrolina

Bekijk het product HIER

Onze reis

Een bedrijf starten is nooit gemakkelijk, maar met de steun van mijn man en 3 kinderen hebben we een merk gecreëerd dat onze passie voor natuurlijke schoonheid belichaamt. Ons gezin werkt samen om de beste biologische ingrediënten te verbouwen, en we zijn trots om de voordelen van de natuur rechtstreeks naar jou te brengen. Hiervoor hebben we onze eigen familiewebsite gemaakt en onze voorraad geëxporteerd naar elke Europese markt.

Veselina Ralcheva aan de productielijn

Kwaliteit is de sleutel

Bij InaEssentials geloven we in het gebruik van alleen de beste ingrediënten, en ons biologische lavendelwater is daar geen uitzondering op. We kweken onze lavendel met een biodynamische aanpak en gebruik een aftreksel van brandnetel voor onze velden.

Brandnetelwater productie

Persoonlijke Touch

We hechten veel waarde aan persoonlijke service en daarom beantwoorden we alle berichten op Facebook en Instagram zelf. We zijn er trots op dat we meer dan 110.000 flessen hebben verzonden en slechts 164 zijn geretourneerd. Ons product heeft een positieve impact gehad op zoveel levens.

Familie Ralchevi in de fabriek

"Breng de oplossingen van de natuur naar jouw huidverzorgingsroutine"

Ons biologische lavendelwater is gemakkelijk te gebruiken: breng het aan op een wattenschijfje en gebruik het op je gezicht en nek. Gebruik het 's ochtends en 's avonds (voor het slapengaan) voor het beste resultaat en geniet van een mooie en gezondere huid. Als je nu worstelt met acne of gewoon de gezondheid van je huid wilt verbeteren, is ons biologische lavendelwater de perfecte oplossing.

Proberen is geloven

We geloven in ons produc. Daarom bieden we een volledige terugbetaling aan als er geen effect is, ZONDER DE PRODUCTEN TE RETOURNEREN. Als familiebedrijf zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring voor onze klanten.
Vasil Ralchev en Hydrolina

Probeer ons biologische lavendelwater tegen acne. Gebruik de promo code: ina20 voor 20% korting op je eerste bestelling.

Our website: https://inaessentials.nl/ 

👇 Click the button below to see all products 👇

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"