Hydrolaat van brandnetels - De natuurlijke oplossing tegen haaruitval en vet haar

Hydrolaat van brandnetels - De natuurlijke oplossing tegen haaruitval en vet haar

Hoe een klein familiebedrijf acne, roos en bloedend tandvlees overkwam. Reading Hydrolaat van brandnetels - De natuurlijke oplossing tegen haaruitval en vet haar 4 minutes Next Het geheim om in een stap roos en seborroe aan te pakken

InaEssentials Nederland

Inaessentials is ons kleine familiebedrijf. We verbouwen biologische gewassen en verwerken deze tot 100% natuurlijke biologische cosmetica. Mijn naam is Veselina Ralcheva en ik ben de eigenaar van het bedrijf, dat ik samen met mijn familie beheer. Dankzij InaEssentials heb ik in 2020 de prijs "Biologische boer van het jaar" gewonnen. Samen met mijn 3 kinderen en mijn man heb ik InaEssentials van een klein familiebedrijf kunnen veranderen in een bekend merk in Europa, waarmee ik meer dan 500.000 klanten bereikte in minder dan 2 jaar.

InaЕssentials meest gezochte product

Sinds we samen met mijn kinderen onze online familiewinkel hebben opgericht, hebben we een groot aantal mensen kunnen helpen met onze biologische producten. Ons biologische lavendelwater bleek een van de beste natuurlijke producten tegen acne te zijn, geliefd in alle EU-landen waar we werken. Dit was lange tijd onze "Bestseller". Niets is echter te vergelijken met het meest gewenste product van InaEssentials - het Brandnetelwater van wilde brandnetels tegen Haaruitval en Vettig haar! 

HET VERHAAL VAN HET BRANDNETELWATER VAN WILDE BRANDNETELS

Veel klanten vroegen ons om een ​​product tegen haaruitval en vette hoofdhuid. Onze familie kende idealiter de verbazingwekkende eigenschappen van het water van wilde brandnetels wat deze specifieke problemen betreft. Om het te creëren moesten we echter veel obstakels overwinnen:

  1. De brandnetel is geen oliehoudend gewas 
  2. Het normale brandnetelwater bederft heel snel 
  3. Om voldoende brandnetel te oogsten, hadden we meer dan 200 mensen op de velden nodig 
  4. De natuurlijke geur van het product is echt slecht 

Omdat we van deze problemen op de hoogte waren, zijn we thuis gaan zitten en hebben we voor elk ervan een oplossing kunnen vinden. Om eerlijk te zijn, moeten we de vader in onze familie Nikolaj hartelijk bedanken, die in staat was om met een productieplan te komen, dat vrijwel al deze problemen oploste. 

DE GROTE ENTHOUSIASME VOOR HET BRANDNETELWATER VAN WILDE BRANDNETELS TEGEN HAARUITVAL EN VETTE HOOFDHUID

We lanceerden ons product op onze eigen markt, Bulgarije, en ons doel was om feedback te krijgen voordat we het op de andere EU-markten lanceren. Op de allereerste dag hadden we echter meer dan 1000 bestellingen met dit product. In minder dan 2 weken waren er honderden positieve REACTIES over het product en in 2 maanden hebben we al onze hoeveelheden alleen op de Bulgaarse markt verkocht. De grote vraag was er, maar het brandnetelseizoen was voorbij.

 Wat zeggen onze klanten over het product:

We kwamen erachter dat haaruitval en vet haar enorme problemen zijn. We kwamen er ook achter dat brandnetelwater een nog beter hulpmiddel was om met deze problemen om te gaan dan we aanvankelijk dachten. Uiteindelijk was de brandnetel ons best beoordeelde product in alle markten.

In plaats van in details te treden over onze producten, laten we het onze klanten voor ons doen ^_^

DE GROTE VERRASSING VAN INAESSENTIALS

Nadat het brandnetelwater uitverkocht was, waren de meeste van onze klanten ontevreden omdat ze het product niet opnieuw konden krijgen want het was niet beschikbaar. Elke week kregen we vragen over het product... en eindelijk is het GROTE WACHTEN voorbij! We waren in staat om nieuwe hoeveelheden van het meest gewilde product van InaEssentials te produceren. En we zijn blij dat je het nu kunt uitproberen!

We waarderen onze klanten, dus als je de tijd heb genomen om tot hier te lezen, willen we je verrassen met 20% korting op je eerste bestelling bij onze familie- online winkel met de actiecode: 20KO 

Je kan onze producten hier bekijken.

👇 Of door op onderstaande knop te klikken 👇

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"