Ina Dent-All: De revolutionaire fluoride-vrije tandpasta voor het hele gezin

Ina Dent-All: De revolutionaire fluoride-vrije tandpasta voor het hele gezin

De acneproducten die ouders aanbevelen Reading Ina Dent-All: De revolutionaire fluoride-vrije tandpasta voor het hele gezin 6 minutes Next Deze door familie gemaakte tandpasta is de enige die je ooit nodig zult hebben

Hallo, ik ben Veselina, de moeder van de familie achter InaEssentials. Vandaag wil ik onze nieuwste trots, geïnspireerd door de natuur en de nieuwste innovaties, met jullie delen - Ina Dent-All Natuurlijke Tandpasta met Rookboom, Zwarte Zee Loog en Postbiotica.

Maar eerst wil ik jullie herinneren aan het begin van onze reis naar natuurlijke mondverzorging.

Bekijk het product hier

Van Rookboomwater naar een Tandpasta

Jaren geleden creëerden we, gedreven door de wens om mensen een natuurlijke oplossing te bieden voor bloedend tandvlees, ons Mondwater Sumak water - Hydrolina voor Bloedend Tandvlees en Slechte Adem. Het werd al snel een favoriet product dankzij de bewezen verzachtende en helende eigenschappen. Tot op de dag van vandaag is het een product dat nooit ons badkamerkastje verlaat. 

Geïnspireerd door het succes van ons Rookboomwater besloten we bijna twee jaar geleden een stap verder te gaan en een tandpasta te maken die de kracht van Rookboom combineert met andere waardevolle natuurlijke ingrediënten. Destijds was het een van de meest gevraagde nieuwe producten van jullie, en dat is het nog steeds! Onze familie streeft ernaar om zoveel mogelijk naar jullie feedback en wensen te luisteren. Zij zijn een groot deel van de reden dat we hier nu zijn en groeien. 

We hebben jullie een tandpasta beloofd en zijn ermee aan de slag gegaan. Het proces bleek echter veel langer te duren, vooral toen we op zoek waren naar de beste formule. We hebben veel onderzoek gedaan, stalen genomen en verschillende formules gebruikt om tot de lancering van de pasta te komen, maar we zijn blij dat we een product hebben kunnen maken waar we echt in geloven. Een product dat wij en onze collega's elke dag met vertrouwen gebruiken.

De kracht van de Rookboom en het Zwarte Zee Loog

Onze natuurlijke fluoridevrije tandpasta combineert de kracht van twee unieke natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun geweldige eigenschappen:

  • Rookboom: Het verbergt een ongelooflijke kracht in zichzelf. Eeuwenlang hebben onze grootouders het gebruikt om verschillende ziektes en wonden te behandelen. Dankzij de antiseptische, ontstekingsremmende en adstringerende eigenschappen helpt het geïrriteerd tandvlees te verzachten en voorkomt het mondinfecties. Het vermindert bloedend tandvlees, stimuleert de genezing en helpt bij parodontitis.

  • Zwarte Zee Loog: Gewonnen uit de Zwarte Zee loog is rijk aan mineralen en elementen zoals magnesium, kalium, calcium. Dankzij de antibacteriële, ontstekingsremmende en mineraliserende eigenschappen helpt loog het tandvlees en de tanden te versterken, onaangename geurtjes te verwijderen en gaatjes te voorkomen. 

Bekijk het product hier

Wat is de revolutionaire rol van Postbiotische complexen van Munt en Rookboom?

Mijn kinderen hebben altijd traditionele kruiden aanbeden, maar tegelijkertijd hebben ze er altijd naar gestreefd om innovaties in biologische cosmetica te ontwikkelen en te leren kennen.

Zo ontdekten we een paar jaar geleden postbiotische complexen - het resultaat van het hyperfermentatieproces van verse kruiden die probiotische goede bacteriën bevatten. Deze enzymen bieden alle voordelen van probiotica, beschermen ons en zorgen voor de balans van ons huid-, haar- en mondmicrobioom. .

Na veel onderzoek vertrouwden we op een bewezen laboratorium in Italië dat speciaal voor ons en onze tandpasta postbiotische complexen van Pepermunt en Rookboom ontwikkelde.

Postbiotica van munt en rookboom helpen het microbioom in de mond in balans te brengen en houden onze adem fris. Ze beschermen ons tegen schadelijke bacteriën en ondersteunen tegelijkertijd de groei van nuttige bacteriën, wat resulteert in een gezondere mondflora en minder risico op gaatjes en gingivitis.

Bekijk het product hier

Bekijk hier de beste aanbieding met de poduct

Hoe werken deze ingrediënten samen om onze glimlach te verzorgen?

  • Verzachten en genezen: Rookboom en Zwarte Zee loog helpen tandvleesontstekingen te verminderen en versnellen de genezing van mondzweren en aften.

  • Bacteriën bestrijden: De actieve ingrediënten in Rookboom en de mineralen in Zwarte Zee loog bestrijden de bacteriën die tandbederf en slechte adem veroorzaken.

  • Tandvlees versterken: Rookboom en Loog hebben een adstringerende werking die helpt het tandvlees te versterken en bloedingen te verminderen.

  • Postbiotische complexen van Pepermunt en Rookboom: Deze complexen houden de balans van het mondmicrobioom in stand, wat essentieel is voor de algehele mondgezondheid.

Uitgebreide verzorging aanbevolen door tandartsen

Voor optimale resultaten en een uitstekende mondhygiëne raad ik je ten zeerste aan om Ina Dent-All Natural Fluoride-Free Toothpaste te gebruiken in combinatie met ons Natuurlijke Mondwater Sumak water- Hydrolina voor Bloedend Tandvlees en Slechte Adem, waar ik je al kort over heb verteld.

Onze producten zijn ontworpen om in perfecte harmonie samen te werken en resultaten te bereiken die verder gaan dan hun individuele werking. Hun combinatie zorgt voor langdurige effecten en laat je genieten van gezond tandvlees en een stralende lach. We zijn blij dat onze producten ook hun weg vinden naar tandartspraktijken.

Waarom kiezen voor onze mondverzorgingsproducten?

  • Natuurlijke ingrediënten:
    Als moeder is er niets belangrijker voor mij dan de veiligheid van mijn gezin. Daarom hebben we onze producten gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke chemicaliën.

  • Gemaakt met liefde en van hoge kwaliteit:
    We produceren onze producten met trots via een gesloten productiecyclus met de fijnste verse kruiden. Dit garandeert de hoge kwaliteit waar we altijd naar streven.

  • Geschikt voor alle leeftijden:
    Onze mondhygiëneproducten zijn ontworpen met iedereen in gedachten, van kinderen ouder dan 3 tot zwangere vrouwen, om veiligheid en zachte verzorging te garanderen.

  • Betaalbaar voor iedereen:
    Wij geloven dat iedereen kwaliteitszorg verdient. Daarom streven we ernaar om onze producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden aan zoveel mogelijk mensen. We zijn momenteel aanwezig in meer dan 25 landen in Europa en blijven onze markten uitbreiden. 

Vertrouw op meer dan 20 jaar ervaring. De natuur heeft een oplossing voor elk probleem, en Ina Dent-All is de sleutel tot jouw gezonde en mooie glimlach.
Blijf geweldig zoals je bent. 

Met liefde, Veselina van InaEssentials

👉Bezoek onze website voor meer informatie:

FAQ

Ina Dent-All is natuurlijk, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op plantaardige basis en vrij van schadelijke chemicaliën die vaak in traditionele tandpasta's voorkomen.

Wij geloven in een veilige en effectieve mondverzorgingsoplossing zonder het gebruik van fluoride, dat schadelijk kan zijn als het in grote hoeveelheden wordt ingenomen.

Ina Dent-All is verrijkt met een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder rookboomextract, zwarte zeeloog en pepermunt- en rookboompostbiotische complexen.

Nee, Ina Dent-All bevat geen natriumlaurylsulfaat (SLS), een veelgebruikt schuimmiddel dat in veel traditionele tandpasta's voorkomt. SLS kan irriterend zijn voor gevoelig tandvlees en gevoelige tanden.

Ja, Ina Dent-All is zo samengesteld dat het zacht is voor gevoelige tanden en tandvlees.

Ja, de combinatie van Zwarte Zee Loog en Posbiotische complexen van Pepermunt en Rookboom helpt een slechte adem te neutraliseren en beschermt tegen tandplak en gaatjes door het microbioom in de mond in balans te brengen.

Ja, Ina Dent-All is over het algemeen veilig voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is echter raadzaam om toezicht te houden op kinderen tijdens het tandenpoetsen en ervoor te zorgen dat ze niet te veel tandpasta inslikken.

Hoewel Ina Dent-All natriumbicarbonaat bevat, dat een mild witmakend effect heeft, is het geen speciaal tandbleekmiddel.

Ina Dent-All biedt onmiddellijke voordelen, zoals een adstringerend effect en een fris gevoel. Voor resultaten op de lange termijn wordt over het algemeen consequent gebruik gedurende 2-3 weken aanbevolen.

In tegenstelling tot traditionele fluoridetandpasta's biedt Ina Dent-All een natuurlijke en milde benadering van mondverzorging zonder de mogelijke risico's die gepaard gaan met de inname van fluoride.Hoewel traditionele fluoridetandpasta over het algemeen veilig is als het volgens de gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, kan het bij overmatige inname een aantal negatieve effecten hebben:

  • het kan giftig zijn, vooral voor kinderen
  • het kan maag- en darmproblemen veroorzaken als het wordt ingeslikt,
  • het kan vlekken op de tanden veroorzaken en het glazuur verzwakken
  • het kan de balans van nuttige bacteriën in de mond negatief beïnvloeden en het microbioom in de mond verstoren
  • het kan allergische reacties veroorzaken (zoals huiduitslag, zwelling en ademhalingsmoeilijkheden).

Voor optimale resultaten raden we aan om Ina Dent-All tandpasta te gebruiken in combinatie met ons 100% natuurlijke Mondwater Sumak water - Hydrolina tegen bloedend tandvlees en slechte adem.

Ja, Ina Dent-All is zo samengesteld dat het veilig is voor zwangere vrouwen. Het wordt echter altijd aangeraden om met je zorgverlener te overleggen als je je zorgen maakt.

Nee, Ina Dent-All is geen homeopathisch product. Hoewel het natuurlijke ingrediënten bevat, is het niet samengesteld volgens homeopathische principes. Bovendien wordt dit bevestigd door de aanwezigheid van pepermuntolie, die homeopathische behandelingen kan verstoren.