MUST-HAVE product om je deze zomer FRIS te voelen - Bio, Vegan en Cool

MUST-HAVE product om je deze zomer FRIS te voelen - Bio, Vegan en Cool

InaEssentials-pepermuntwater
Wil je een 100% verfrissend product voor warme zomerdagen en -nachten?
Als dat zo is, maak kennis met ons 100% BIO PEPERMUNTWATER. Onze InaEssentials producten worden door onze familie gemaakt - we kweken onze eigen kruiden, destilleren ze en verpakken ze voorzichtig in een fles voor jou. 

Het product:

- maakt de huid strakker;

-verfrist de huid; 

- kalmeert en;

- matteert de huid.


En dat is nog niet alles!

Het is een perfect product voor de onaangename geur van voeten. Je moet alleen een ontspannend voetenbadje maken met lauw water en een voeg vervolgens een beetje van het pepermuntwater toe. Trakteer jezelf en zorg voor je voeten!  Dit product kan je helpen om gênante situaties te voorkomen.

Je kunt ook het water direct gebruiken na het scheren. Je hoeft het alleen maar aan te brengen na het scheren en het zal je huid kalmeren!

Ons pepermuntwater kan je ook helpen als je gestrest bent, hoofdpijn hebt of je ziek voelt. Breng het product gewoon aan rond je gezicht en je zal zien hoe het ontspannende aroma zal je helpen. 

Een kleine tip - spray een paar druppels op je kussen voordat je gaat slapen - het doet wonderen!

Dit product is een echte MUST-HAVE voor je droomzomer.

BESTEL NU!

Aarzel niet en koop het nu voor een zeer SPECIALE prijs hier:

 

📌 100% restitutie - geen vragen gesteld 📝
 
Sinds 2021 hanteren wij het "klant heeft altijd gelijk" beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling bieden als je niet tevreden bent met je producten :)
InaEssentials

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"