Maria Ralcheva holding Saint John’s Wort herb

De natuurlijke oplossing voor Psoriasis: Sint-Janskruid Hydrolina

Als moeder en bedrijfseigenaar begrijp ik het belang van het gebruik van natuurlijke producten voor mijn familie. Daarom ben ik verheugd om ons nieuwste huidverzorgingsproduct te introduceren: Biologisch Sint-Janskruid water - Hydrolina. Een product, gecreëerd door de natuur en afkomstig uit onze eigen tuinen, dat een langdurige oplossing biedt voor psoriasis.

Sint Janskruid Water
Bekijk het product HIER
Bekijk HIER de beste aanbieding bij het product

Onze reis

Een bedrijf beginnen is nooit gemakkelijk, maar met de steun van mijn man en kinderen hebben we een merk gecreëerd dat onze passie voor natuurlijke schoonheid belichaamt. Onze familie werkt samen om de beste biologische ingrediënten te verbouwen en we zijn trots om de voordelen van de natuur rechtstreeks naar je te brengen.

Waarom we geloven in Sint-Janskruid voor psoriasis

 Sint-Janskruid, een plant met een lange geschiedenis in de traditionele geneeskunde, is bewezen effectief te zijn in de strijd tegen psoriasis. Ons organisch Sint-Janskruid water - Hydrolina wordt verkregen uit hand geplukte Sint-Janskruidbloemen en is speciaal gemaakt om geïrriteerde huid te kalmeren en te hydrateren.

De wetenschap erachter ligt in het hoge gehalte aan antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen, die roodheid verminderen en geïrriteerde huid kalmeren. In onze eigen klinische onderzoeken hebben we een significante verbetering gezien in de hydratatie van de huid en een afname van psoriasissymptomen bij meer dan 90% van de deelnemers met psoriasis na slechts 4 weken gebruik van ons biologische Sint-Janskruidwater - Hydrolina.

Vasil Ralchev houdt Sint-Janskruid Hydrolina vast

 Kwaliteit is Key

 Bij InaEssentials hechten we veel waarde aan kwaliteit en daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten voor onze biologische Sint-Janskruidwater - Hydrolina. We gebruiken een Biologisch-dynamische landbouw en behandelen ons Sint-Janskruid met een afkooksel van in het wild gegroeide brandnetel, die we verzamelen bij volle maan, om de kracht en effectiviteit van ons Sint-Janskruid te behouden.

Persoonlijke Touch

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en daarom beantwoorden we alle berichten op Facebook en Instagram zelf. Met meer dan 80.000 verkochte flessen en slechts een paar terugzendingen zijn we trots op de positieve impact die ons product heeft gehad op het leven van vele mensen. Maar nog belangrijker is de verandering die ons product teweegbrengt voor onze klanten!

Bij InaEssentials geloven we in de kracht van natuurlijke oplossingen voor jouw huidverzorgingsroutine. Ons biologische Sint-Janskruidwater - Hydrolina is daar een perfect voorbeeld van. Het is makkelijk te gebruiken: je weekt gewoon een een wattenschijfje in het water en brengt het aan op de aangetaste gebieden. Gebruik het regelmatig voor de beste resultaten en je zult al snel merken hoe jouw huid verzacht en gehydrateerd wordt. Of als je nu last hebt van psoriasis of jouw huid gezonder wilt maken, ons biologische Sint-Janskruidwater - Hydrolina is de perfecte oplossing.

Proberen is geloven

We geloven in de kracht van ons product. Daarom bieden we een volledige terugbetaling zonder de producten terug te sturen als je niet tevreden bent met de resultaten. Als familiebedrijf staan we altijd klaar om de best mogelijke service aan onze klanten te bieden.

Ontdek de voordelen van ons biologische Sint-Janskruidwater - Hydrolina voor psoriasis en probeer het vandaag uit met de promo code ina20 voor 20% korting op jouw eerste bestelling.

Onze website: inaessentials.nl

👇Klik op de onderstaande knop👇

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"