Sumakwater: De natuurlijke oplossing voor bloedend tandvlees, tandbederf, koortsblaasjes en slechte adem

InaEssentials Nederland

InaЕssentials is het Bulgaarse familiemerk, dat zich sinds 2001 bezighoudt met biologische landbouw, maar zijn producten pas in februari 2019 begon aan te bieden aan eindgebruikers in Bulgarije. Dankzij Inaessentials werd de eigenaar van het merk en moeder van 3 kinderen, Veselina Ralcheva, gekozen tot de eerste "Biologische producent van het Jaar" in 2019. Samen met haar kinderen slaagde ze erin om de online winkel Inaessentials om te toveren van een minuscuul merk naar een online winkel, die tegenwoordig actief is in meer dan 9 Europese landen. 

Het verhaal erachter

In februari 2019 zijn we gestaart zonder hoge verwachtingen. We plaatsten een advertentie op Facebook van ons lavendelwater tegen acne en waren zeer verbaasd toen een week later een positieve opmerking verscheen. Op dezelfde dag verscheen er nog een en daarna bleef het reacties regenen. Dankzij mond-tot-mondreclame ontdekte mensen al snel ons en onze biologische producten. Tegenwoordig is het lavendelwater het meest populaire product tegen acne in Bulgarije en is het een gelieft product in Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Roemenië, en dankzij dit werd ons favoriete product geboren: Het Sumakwater.

Sumakwater

Dankzij de enorme interesse in ons merk, waren we in staat om wat kapitaal te accumuleren en gelukkig kregen we op dit moment het advies om sumakwater te produceren. Het wordt nergens ter wereld geproduceerd vanwege de lastige manier waarop het wordt verkregen. De plant zelf moet met de hand verzameld worden en het werk is buitengewoon zwaar, maar gelukkig hebben we onze trouwe werkers die vanaf het begin deel uitmaken van de InaEssentials-familie.

Mijn echtgenoot Nikolai en zoon Vasco, samen met meer dan 40 families uit minderheidsgroepen, sloegen de handen ineen en zo slaagden we erin om sumakbloemen te verzamelen en te destilleren. We beschikte over het product net op tijd toen Vasco een probleem met bloedend tandvlees beleefde. Heel eerlijk en verantwoord deel ik mee dat vanaf de eerste keer dat hij het mondwater gebruikte, voelde hij een verbetering, en na een week was er geen teken van bloedend tandvlees meer. Vervolgens hebben we het bloemenwater aan kennissen gegeven en hun reactie was geweldig. Toen besloten we dat het tijd was om het sumakwater in onze online winkel te lanceren.

 

De sumakwater explosie

De datum is 18 november 2019. InaEssentials bestaat sinds februari 2019 en heeft al een zeer populair product: Biologisch lavendelwater. We hebben een hoeveelheid sumak geproduceerd met de verwachting om genoeg te hebben tot juli 2020, daarna kunnen we meer produceren, als er interesse is. Om een lang verhaal kort te maken - bijna al het bloemenwater was tot 20 december uitverkocht, en het sumakwater had het lavendelwater overtroffen in de verkoop. We stopten alle advertenties, die overspoeld waren met positieve recensies. Toen wisten we dat we juist hadden gehandeld. Nadat we al deze opmerkingen zagen, wisten we dat onze productie echte rijkdoom was. In juni 2020 hebben we een vroege batch gemaakt, als proef voor de Roemeense markt en ook deze partij was in een paar dagen uitverkocht.

Het mondwater dat echt werkt

Eindelijk is het zover, dat we genoeg hoeveelheden bloemenwater hebben geproduceerd waarvan we hopen dat het de markt tevreden zal stellen. Het bijzondere aan sumak is - het is een van de planten met de krachtigste antibacteriële werking, die de natuur kan bieden. Bovendien werkt het niet als antibiotica, dat het probleem tijdelijk verhelpt, maar integendeel, het is een duurzame oplossing. En in tegenstelling tot een eenvoudig afkooksel van sumak, wordt dit mondwater gevormd na distillatie en laat het GEEN vlekken achter op de tanden.

 

Een spoeling met 15-18 gram mondwater in de avond, voor het slapen gaan, is voldoende, maar we willen het verhaal niet bederven met lof en legendes. In plaats daarvan bieden wij u aan om zelf het effect van het unieke sumakwater te ervaren, zonder enig financieel risico. Dit is nu mogelijk, vanwege het nieuwe Inaessentials beleid, de “niet goed – geld terug” garantie, waarbij mocht u niet tevreden zijn, het volledige aankoopbedrag van het product terugkrijgt. Dit, zonder enige uitleg en zonder het fysieke product te retourneren.

Alsof dat niet genoeg is, hebben we ook nog een promocode voor 10% korting: sumak10

Als u dit product nodig heeft, kunnen wij u met alle vertrouwen van de wereld vertellen dat het werkt. Probeer het nu door te klikken: HIER

Ga nu naar onze webwinkel:

 

📌 100% Terugbetaling – Geen vragen gesteld 🧾

Sinds 2020 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

🚚Gratis verzending vanuit ons magazijn in Utrecht of Puurs🚚

10 reacties

 • Hoi even een vraagje..werkt dit ook bij paradontitus? Ik heb nu ook bijna alles geprobeerd dus dit geeft me weer hoop…ik heb hele diepe pockets vandaar..en wil alles geprobeerd hebben voordat ik €1500 euro moet betalen bij de mondhygiëniste…ik kijk uit naar uw reactie.
  Met vriendelijke groet,Carlijn van den Bemd

  Carlijn
 • Uitstekend product, helpt mijn tandvlees om niet meer bloeden, ik heb een tweede fles gekocht, gebruik ook het lavendelwater en het rozenwater op mijn huid, enorme verbetering met puistjes. Ik zou het sterk aanbevelen.

  Emily Rollason
 • Dank jullie wel voor de promocode! Uitstekend product!

  Angelique
 • Ik had erg veel last van bloedende tandvlees. Dankzij dit product gaat het nu veel beter.

  Maria Uilenberg
 • Ik ben heel erg tevreden. Ik kan de producten alleen maar aanbevelen.

  Linda

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd