Terug naar school met InaEssentials

Terug naar school met InaEssentials

School, universiteit of je nieuwe baan begint misschien binnenkort en het is belangrijk om een goede huidverzorgingsroutine te creëren. En wij, InaEssentials, kunnen je helpen de nieuwe periode van jouw leven zelfverzekerder te beginnen met een gezondere huid.

Als je de ingrediënten van natuurlijke producten kent, kan dit je helpen bij het kiezen van een product dat je nodig heeft. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van natuurlijke cosmetica en geven we je enkele suggesties voor producten die je in je dagelijks leven zou kunnen toepassen.

Terug naar school met InaEssentials

Een product dat geweldig is voor je haar is onze natuurlijke rozenshampoo die volledig biologisch is. Het bevat een combinatie van arganolie, rozenolie en macadamia waardoor het haar gladder wordt en de kroes wordt verminderd. Het is belangrijk om de shampoo ten minste 2 weken gebruiken om het verschil en de verwachte resultaten te zien.

Biologisch rozenwater is geweldig voor het reinigen en hydrateren van de huid, geschikt voor elk huidtype. Het stimuleert de regeneratie van de opperhuid en kan helpen bij het behandelen van een probleemhuid zonder toegevoegde chemicaliën, sulfaten of agressieve componenten.
Hydraterende crème in combinatie met ons biologische rozenwater zorgt voor een zachte en gezonde huid en voorkomt rimpelvorming.

Onze natuurlijke lavendel handcrème is 100% natuurlijk en bevat belangrijke ingrediënten voor een goede hydratatie. Het product bevat geen schadelijke ingrediënten en agressieve componenten. De lavendel handcrème is een hoogwaardige crème met een natuurlijk masker, 100% lavendelolie en water. Het heeft een bewezen positieve werking op de huid van de handen en nagels en dit merk je al na 2 weken gebruik.

Ons sumakwater kunt ook deel uitmaken van je ochtend- en avondroutine. Zo handhaaft je mondhygiëne op een natuurlijke manier en voel je al na 2 weken een tastbaar resultaat. Dit mondwater elimineert tandvleesproblemen en heeft een snel en zichtbaar effect.

Waarom kiezen voor natuurlijke producten?

Naast de al genoemde redenen waarom het de moeite waard is om natuurlijke cosmetica te gebruiken, is er nog één te noemen: er zijn natuurlijke producten voor alle huid- en haartypes, beschikbaar voor elk budget. Nu wordt het kopen van een biologische gezichtscrème niet geassocieerd met een hogere prijs.

Door natuurlijke producten in je routine voor school of werk op te nemen, kun je beter georganiseerd zijn en houd je een gezondere en mooiere huid.

Maak kennis met de categorieën op onze site, waar je een grote verscheidenheid aan producten van ons familiebedrijf kunt vinden.

Aarzel niet om nieuwe producten te kiezen voor een nieuw hoofdstuk in je leven, met de hulp van onze familie op

inaessentials.nl@gmail.com.

 

Sinds 2020 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"