Veselina Ralcheva, bekroond tot ‘Biologisch agrariër van het Jaar’ en haar revolutionaire producten voor acne en eczeem

Veselina Ralcheva, bekroond tot ‘Biologisch agrariër van het Jaar’ en haar revolutionaire producten voor acne en eczeem

Sumakwater: De natuurlijke oplossing voor bloedend tandvlees, tandbederf, koortsblaasjes en slechte adem Reading Veselina Ralcheva, bekroond tot ‘Biologisch agrariër van het Jaar’ en haar revolutionaire producten voor acne en eczeem 7 minutes Next Hoe moeten we InaEssentials producten gebruiken

                             VESELINA RALCHEVA

"De helende kracht van de natuur, ingezet bij het oplossen van aandoeningen bij de mens, in tegenstelling tot de massa chemicaliën om ons heen"

 

Veselina Ralcheva -  Biologisch agrariër van het jaar 2019

In 2002 was ik muziekleraar en mijn man Nikolay - brandweerman. Tijdens een reis die we samen deden, begon Nikolay met mij de mogelijkheid te bespreken om rozen te gaan kweken. Eerst, vertelde ik hem dat dit te ingewikkeld is en dat het niet voor ons is, maar hij heeft me kunnen overtuigen om het eens te proberen. Vandaag leven we het leven van onze dromen terwijl we samenwerken met onze 3 kinderen en we onze biologische producten aanbieden in meer dan 14 Europese landen. Dit is iets waarvan ik nooit had verwacht dat het zou gebeuren en daarom vertel ik mensen altijd om het onbekende pad te kiezen wanneer ze de optie krijgen.

                             

 

Van 2006 tot 2018 werd ons landbouwbedrijf het belangrijkste levensonderhoud van de mensen uit de minderheden in Panagyurishte (onze geboorteplaats in Bulgarije), van 2006 tot nu is het sociale aspect van ons bedrijf nog steeds een essentieel onderdeel ervan. Ik controleer constant de schoolprestatie van de kinderen van mijn werknemers en moedig hen aan om altijd te streven naar betere cijfers en persoonlijke groei. Dit sociale beleid dat zo sterk geïntegreerd is met onze cultuur, is de reden waarom we nu meer dan 60 werknemers hebben, die nu deel uitmaken van onze biologische familie.

HET JAAR 2019 EN DE KLEINE STAPPEN DIE TOT IETS GROOTS LEIDEN

De prijs "Biologisch agrariër van het Jaar" in 2019 was iets ongelooflijks voor mij. Dit was een echte erkenning voor vele jaren van inspanning en werk, maar ook een erkenning voor 2019, toen we samen met mijn kinderen de concepten van "BIOLOGISCH" in ons land - Bulgarije, hebben veranderd. Via ons merk "Ralchevi's Organic Gardens" en Inaessentials konden we de mensen laten zien wat het echt betekent om je producten biologisch te laten groeien en we fotografeerden het hele proces van onze productie. Dit toonde mensen het echte verschil tussen echte, biologische en conventionele producten.

HET GROOTSTE SUCCES

Mijn grootste succes heeft te maken met de helende eigenschappen van ons biologisch bloemenwater en het merk Inaessentials. Na vele testen, onderzoeken en validaties hebben we in 2019 samen met mijn zoon en 2 dochters het merk Inaessentials gelanceerd. Een merk voor biologische cosmetica dat mensen echt helpt en hun leven verandert. Merk waarin we ons hart inzetten en waaraan we veel inspanningen wijden. We weten wat een krachtig middel essentieel bloemenwater kan zijn bij het omgaan met verschillende problemen zoals acne, eczeem, rosacea, dermatitis, bloedend tandvlees, enz. We produceren deze producten door alle gewassen in onze geboorteplaats te verbouwen. Al deze producten worden biologisch geteeld, zonder zelfs maar biologische bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Het enige waarmee we onze velden behandelen, is ons "geheime" afkooksel, dat is gemaakt volgens een biodynamisch recept.

De producten, die de geneeskunde veranderden in Bulgarije

Dankzij ons biologische lavendelwater tegen acne hebben we in 2019 meer dan 20.000 tieners in Bulgarije geholpen om met acne om te gaan. Het lavendelwater is iets unieks. Het belangrijkste geheim van ons biologische lavendelwater tegen acne is dat we onze lavendeltuinen op een heel andere manier verzorgen. Onze opbrengst is 2 keer lager dan gemiddeld, maar de kwaliteit is onvergelijkbaar en dat is wat klanten het meest prijzen. Dit komt door het feit dat we, ondanks dat we biologisch gecertificeerd zijn, onszelf niet eens toestaan ​​om organische meststoffen of sprays te gebruiken. Op deze manier reinigt ons product praktisch de poriën van binnenuit en is het momenteel ons meest erkende product op alle markten.

Het tweede product dat we produceren - biologisch sumakwater voor mondverzorging - werd het geheim van velen die last hebben van problematische tanden en tandvlees. Het product is een alternatief voor mondwater en de sumakboom is al generaties lang een bekend kruid in Bulgarije. Iedereen noemt het het kruid met de sterkste antibacteriële werking.

Begin 2019 hebben we onze eigen website gemaakt en zijn we begonnen met een beetje reclame en lage verwachtingen. Tot op een dag, toen een lange reactie van een klant die verbaasd was over het lavendelwater onder een van de Facebook-advertenties verscheen ... na deze nog een 2e, 3e en 4e ... 

De mond-tot-mondreclame werd zo groot dat door handmatig bloemenwater in de flessen te gieten, ons merk Inaessentials een bedrijf werd met 15 medewerkers die de hele dag zorg dragen voor klanten en hun tevredenheid. Het motto van het merk is: "Stel koste wat het kost de behoeften van de klant op de eerste plaats en behandel de klant als een deel van het gezin."

Het vervolg

Na het ervaren van de immense tevredenheid over het lavendelwater en hoe het de lotsbestemming van mensen verandert en letterlijk tieners uit een depressie haalt, besluiten we dit pad voort te zetten. En met hulp van de natuur vonden we al snel een 100% natuurlijke oplossing voor andere problemen. Al onze volgende producten hebben we besloten om van lokale kruiden te produceren en in onze eigen tuinen te groeien. Zo hebben we op natuurlijke wijze de volgende problemen kunnen oplossen:

Roos en seborroe met behulp van biologisch saliewater ✅

Droge huid met biologisch rozenwater ✅

Eczeem met organisch water uit Romeinse kamille ✅

De droom

Veselina ontving terecht de prijs Biologisch agrariër van het Jaar, maar ze blijft dromen, met 2 hoofddoelen. Om biologische producten in heel Bulgarije voor iedereen toegankelijk te maken en om biologische producten te blijven produceren, die de gezondheids-aandoeningen van mensen verhelpen. Ondertussen blijft ze steeds nieuwe mensen – collega's, partners en klanten – inspireren om deel uit te maken van haar grote familie – de BIO-familie.

Ondanks de onvoorstelbare steun van klanten en hoe groot Inaessentials in 1 jaar is geworden, blijven we dromen en hebben we 2 hoofddoelen: biologische producten zo toegankelijk mogelijk  voor iedereen te maken en met de productie van biologische producten die de gezondheidsproblemen van mensen oplossen, door te gaan. Samen met mijn man en onze kinderen doen we er alles aan om de best mogelijke klantervaring te creëren en we weten dat we door klanten als familie te behandelen een heel eind kunnen komen!

Aan iedereen, die dit blog heeft gelezen, geeft Veselina een verrassing, en het is 15% korting bij de eerste bestelling, op de familiewebsite: inaessentials.nl

De 15% kortingscode is: vesi15

We weten dat u het druk heeft en daarom zullen we niet in details treden over elk van onze producten. Op onderstaande website kunt u onze producten bekijken en er alles over lezen. U kunt ook kijken naar de beoordelingen over onze producten die onze talrijke klanten hebben gelaten :)

Ga met deze knop naar onze webwinkel: 
 

📌 100% Terugbetaling – Geen vragen gesteld 🧾

Sinds 2020 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

🚚Gratis verzending vanuit ons magazijn in Utrecht of Puurs🚚

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"