InaEssentials-Sint-Janskruidenwater

Waarom is dit NATUURLIJKE product dat PSORIASIS bestrijdt zo onderschat?

InaEssentials-Sint-JanskruidenwaterWij, InaEssentials, zijn trots om samen met onze werknemers de kruiden te plukken. Sint-Janskruid is zonder twijfel een van onze favorieten.

 Deze bloem is een (wonder)middel tegen PSORIASIS, DERMATITIS, en nog veel meer! Het geneest de huid en verheft de geest. We hebben ons hart, ziel en zweet gestoken in het ontwikkelen van het meest succesvolle product dat tegen alle problemen van de SENSITIEVE HUID werkt.

 Ben je klaar voor de zomer? Het is tijd om te genieten van de warme zonnige dagen en de lange zomeravonden. Maar we vergeten vaak dat we voor onze huid moeten zorgen. Vooral in de zomer wordt de huid blootgesteld aan verschillende externe factoren, zoals UV-stralen, warm weer, zout zeewater, enz.

Als je wilt genieten van een gezonde en mooie huid in de zomer, maar je bent moe van huidverzorgingsroutines die veel producten bevatten, heeft InaEssentials een oplossing voor je. Blijf tot het einde want we zullen je vertellen over een natuurlijk product dat geweldig past bij de zomer huidverzorging. Dit product met één ingrediënt heeft veel nuttige eigenschappen en bevat alles wat je nodig hebt in het nieuwe seizoen.

 InaEssentials-Sint-Janskruidenwater

Waarom het Sint-Janskruidenwater een goede keuze is voor de zomerdagen?

 

Naast zijn mooie gele kleur is Sint-Janskruid een van de kruiden die bekend staan om zijn lange lijst van heilzame eigenschappen. Daarom heeft ons familiebedrijf besloten dit natuurlijk cadeau te gebruiken en 100% biologisch Sint-Janskruidenwater te produceren.

 Dit product is geschikt voor de zomer, omdat het brandwonden op de huid effectief geneest. We weten allemaal dat zonnebrand een van de meest voorkomende huidreacties is tijdens de zomer. Als je ooit per ongeluk in slaap bent gevallen of lange tijd buiten bent geweest zonder zonnebrandcrème, weet je hoe pijnlijk het kan zijn. Als je jouw zomervakantie aan het plannen bent, vergeet dan niet om je voor te bereiden met een flesje van ons Sint-janskruidwater.

Warm weer, felle zon en zeewater kunnen de huid droog en geïrriteerd maken. Bovendien kunnen in dit seizoen vaak huiduitslag en  huidontstekingen optreden. Vooral jonge kinderen zijn kwetsbaar, omdat zij een zeer gevoelige huid hebben. Ons Sint-Janskruidenwater is een primair distillaat en heeft een hoog gehalte aan etherische olie. Het voedt de huid en helpt haar snel te herstellen. Het product is vrij van kunstmatige aroma's en conserveringsmiddelen. Daarom is het geschikt voor gebruik door mensen met een gevoelige huid. Sint-janskruidwater helpt ook tegen ernstige huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis en dermatitis.

 InaEssentials-Sint-Janskruidenwater

Hoe gebruik je Sint-janskruidwater ?

 Dit natuurlijke bloemenwater is gemakkelijk te gebruiken. Je moet alleen een kleine hoeveelheid van het water op een wattenschijfje aanbrengen en wacht tot het volledig is opgenomen.

 Het wordt aanbevolen om het product 2-3 keer aan te brengen op een vooraf gereinigde huid. Voor een nog beter effect kunt je het combineren met ons bio citroenmelissewater, dat vochtinbrengende en antibacteriële eigenschappen heeft. Dit is een geweldige combinatie voor warme zonnige dagen.

 Je vindt een grote selectie van 100% producten gemaakt met liefde en zorg in de InaEssentials online winkel. Bekijk ze en vind de juiste oplossing voor de behoeften van je huid!

 Waar je heen gaat, 100% Sint-janskruidwater  zal je trouwe en behulpzame reispartner zijn. Aarzel niet en KOOP dit product voordat je op je droom zomervakantie gaat. Koop je InaEssentials Sint-janskruidwater nu met een speciale 20% zomerkorting. Gebruik gewoon deze code:

 

 SUMMEROFF
 BESTEL NU!

 

📌 100% restitutie - geen vragen gesteld 📝
 
Sinds 2021 hanteren wij het "klant heeft altijd gelijk" beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling bieden als je niet tevreden bent met je producten :)
InaEssentials

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"