Biologisch-Rozenwater

Waarom kiezen voor InaEssentials Rozenwater? 100% biologisch en een onverwachte oplossing voor allerlei soorten huidproblemen!

MUST-HAVE product om je deze zomer FRIS te voelen - Bio, Vegan en Cool Reading Waarom kiezen voor InaEssentials Rozenwater? 100% biologisch en een onverwachte oplossing voor allerlei soorten huidproblemen! 2 minutes Next Biologisch Pepermunt Water! InaEssentials biedt de beste huidverzorging voor iedereen!
Bio-rozenwater-inaessentialsHeb je ooit gedacht aan rozenwater toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine? Zorg ervoor dat je de beste kiest! Ons biologisch Rozenwater is een natuurlijke remedie en een must-have product dat iedereen moet proberen.

Vragen als "is het geschikt voor mijn huidtype" zijn niet langer geldig als het gaat om InaEssentials Rozenwater!

Het product verzacht de vette huid, kalmeert de gevoelige huid en hydrateert de droge huid.

Door de eeuwen heen hebben rozen veel mensen geïnspireerd. Ze hebben ook onze familie geïnspireerd dankzij hun heerlijke geur. De meest gekoesterde traditie die wij hebben bewaard is het kweken van onze rozen. We hebben ons hart en ziel gestoken in het ontwikkelen van de beste remedie voor jouw huid.

Onze droom om de eigenschappen van rozen te behouden werd werkelijkheid met InaEssentials “vloeibaar goud” die wij je met trots presenteren samen met een stukje van ons hart.

De roos wordt "de Koningin van de Bloemen" genoemd vanwege haar hoogwaardige eigenschappen. Rozenwater heeft een aantal fijne beauty voordelen, waaronder:

- natuurlijk ontstekingsremmend middel

- rijk aan vitaminen

Het product:

- vermindert roodheid

- stimuleert de aanmaak van collageen

- werkt tegen huidveroudering

- helpt olie in balans te brengen 


Ons InaEssentials Rozenwater heeft de volgende eigenschappen:

- Het heeft een prachtige rozengeur

- Het is verpakt in een biologisch afbreekbare fles

- Het is een 100% biologisch product gemaakt van vers geoogste rozenblaadjes, gedistilleerd en verwerkt op de meest natuurlijke manier!

- Het is biologisch gecertificeerd

- Het is dierproefvrij

- Het bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geurstoffen of additieven

- Het werkt verzachtend 


Terwijl pure rozenolie heel geconcentreerd is (voor 5 ml rozenolie zijn meer dan 10,000 handgeplukte rozen nodig), en daarom erg duur is, is rozenwater een betaalbare optie. 


Koop je InaEssentials Organic Rozenwater nu voor een SPECIALE PRIJS! Jouw huid verdient het beste!

KOOP HIER 100% BIO ROZENWATER  VOOR EEN SPECIALE PRIJS:
📌 100% restitutie - geen vragen gesteld 📝
 
Sinds 2021 hanteren wij het "klant heeft altijd gelijk" beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling bieden als je niet tevreden bent met je producten :)
Biologisch-Rozenwater

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"