Wat is het verschil tussen bloemenwater en hydrolaat?

Wat is het verschil tussen bloemenwater en hydrolaat?

Terug naar school met InaEssentials Reading Wat is het verschil tussen bloemenwater en hydrolaat? 3 minutes Next Hydrolina – Bio water, Hydrosol en Hydrolaat

Bloemenwater is meestal een mengsel van water en etherische olie. Maar in de meeste gevallen mengen olie en water niet, dus dergelijke producten moeten worden behandeld met emulgatoren of solubilisatoren. Op deze manier hebben ze uiteindelijk niet de effecten die we willen. Bovendien bevatten ze vaak conserveermiddelen die niet goed zijn voor onze huid.

 Als je jouw huid de beste verzorging wilt geven, raden we je zeker aan om hydrolaten te gebruiken. Hydrolaat is bloemenwater dat verkregen is door stoomdestillatie van verse bladeren of bloemen.

Dit water bevat moleculen van etherische oliën die oplosbaar zijn in water. Daarom bevatten ze een groot aantal actieve geneeskrachtige eigenschappen van gedistilleerde kruiden en hebben een groter effect op onze huid.

 

 Hydrolaten van hoogwaardige kwaliteit mogen geen chemicaliën bevatten en hebben ze ook geen conserveringsmiddelen nodig. Je vraagt je misschien af hoe het mogelijk is dat ze niet bederven als ze geen conserveermiddelen bevatten? We distilleren de planten met behulp van een speciale technologie die zelfs de kleinste onzuiverheden opvangt. We verzegelen het kruidenbrouwsel zodat de lucht geen oxidatie van het product veroorzaakt. Daarnaast oogsten we onze kruiden op het perfecte moment om ervoor te zorgen dat hun natuurlijke essentiële olie het hoogste percentage heeft.


Natuurlijk is het belangrijk dat je ook je steentje bijdraagt om de levensduur van het product zo lang mogelijk te behouden. Ons advies is om de flesjes na opening goed te bewaren. Direct zonlicht en hoge temperaturen zijn geen aanrader.

Onze Inaessentials hydrolaten zijn geen bijproduct. Dit betekent dat we van de ene partij planten geen olie maken en van de rest bloemenwater, maar puur hydrolaat van kruiden.


HOE ZE TE GEBRUIKEN?

Hydrolaten dienen als een natuurlijke tonic en bevatten veel actieve stoffen die je zelfs in de duurste cosmetica moeilijk kunt vinden.

Een tonic dient om je huid te kalmeren en voor te bereiden op het aanbrengen van dagverzorging.  Het product verkleint ook de poriën, verheldert en egaliseert de huid.

 

 hydrolaten-Inaessentials

 

Wij bieden hydrolaten voor verschillende huidproblemen - lavendelhydrolaat voor acne, kamille voor eczeem, munt voor de vette huid. In ons assortiment vind je hydrolaten niet alleen voor de huid, maar ook voor het haar. Bij InEssentials heeft iedereen de vrijheid om te kiezen en het beste te vinden voor hun behoeften.

 Als je niet weet hoe je een hydrolaat moet kiezen, neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder: inaessentials.nl@gmail.com

 

 

📌 100% Terugbetaling – Geen vragen gesteld 🧾

Sinds 2020 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

 

 

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"