Zeg nee tegen HYPERPIGMENTATIE met een biologisch product met natuurlijke SPF - het geheim van InaEssentials

Zeg nee tegen HYPERPIGMENTATIE met een biologisch product met natuurlijke SPF - het geheim van InaEssentials

Eczeem en hoe een klein familiebedrijf dit probleem oploste met een biologisch product Reading Zeg nee tegen HYPERPIGMENTATIE met een biologisch product met natuurlijke SPF - het geheim van InaEssentials 4 minutes Next Waarom is dit NATUURLIJKE product dat PSORIASIS bestrijdt zo onderschat?

 

 

InaEssentials is een familiebedrijf met veel liefde voor de natuur, maar nog meer liefde voor iedereen die ons bedrijf steunt. Onze familie zorgt voor iedereen die bij ons werkt. Je kunt je voorstellen dat het werken op de velden onder de hete zomerzon een zware taak is. En zo ontstond de vraag - hoe kunnen we de huid van onze medewerkers beschermen? Ons geheime wapen - Biologisch Zilversparwater! 

Je voelt de temperatuur stijgt, net als je goede humeur. Dat betekent maar één ding - de zomer is hier! Als je van warme, zonnige dagen wilt genieten, moet je niet vergeten dat UV-stralen een grote vijand van een mooie en gezonde huid zijn. Langdurige blootstelling aan de zon kan hyperpigmentatie veroorzaken.

Als je wilt weten wat hyperpigmentatie is en hoe je je huid kunt beschermen, blijf deze blog te lezen. We hebben een paar praktische tips opgesteld.

 

Wat is hyperpigmentatie/huidpigmentatie?

Huidpigmentatie, ook bekend als hyperpigmentatie, is een huidaandoening waarbij sprake is van te veel pigment in de menselijke huid. Het kan in kleinere vlekken verschijnen, grotere gebieden bedekken of het hele lichaam.

 De belangrijkste reden voor deze vlekken is de overproductie van melanine, het belangrijkste pigment in de menselijke huid.

Deze aandoening komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Verschillende factoren kunnen hyperpigmentatie veroorzaken, waaronder overmatige blootstelling aan de zon. Helaas kan hyperpigmentatie zeer hardnekkig zijn.

 

Hoe voorkom je hyperpigmentatie tijdens de zomer?

 

Het is goed om preventieve maatregelen te nemen voordat er zonnevlekken op jouw huid verschijnen. Hier zijn enkele aanbevelingen van ons InaEssentials team.

Beperk de tijd die je doorbrengt in de zon.

Beperk jouw tijd in de zon, blijf uit de zon tijdens de warmste uren (12pm-4pm), en draag kleding en hoeden om jezelf te beschermen tegen de zon.

Probeer ons 100% biologisch zilversparwater

Voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hyperpigmentatie aan te pakken, raadt ons familiebedrijf het biologische zilversparwater aan - goedgekeurd door duizenden tevreden klanten. InaEssentials streeft er al jaren naar om effectieve oplossingen te bieden.

Alles begon zoals we al zeiden - gewoon proberen om onze hardwerkende medewerkers op de velden te beschermen. De resultaten waren zo indrukwekkend, we konden onszelf niet geloven! We hebben enkele tests uitgevoerd en daaruit blijkt dat 76% van de mensen binnen twee weken na gebruik een vermindering van de hyperpigmentatie constateert.  

InaEssentials Bio Zilversparwater bevat 100% natuurlijke ingrediënten die de regeneratie van de huid ondersteunen. Dit product vermindert pigmentvlekken en helpt de vette huid in balans te brengen. Het goede nieuws is dat het zilversparwater een delicaat product is. Het bevat geen agressieve chemicaliën, maar alleen natuurlijke ingrediënten, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Je kunt het in onze online winkel bestellen in een 200 ml verpakking!

 

 

Gebruik regelmatig zonnebrandcrème

Het is belangrijk om minimaal SPF 30 te gebruiken voor de beste kans om goed beschermd te worden.  Blijft je voor langere tijd in de zon, smeer dan minstens elke 2 uur opnieuw.

 

Aarzel niet en KOOP dit product voordat je op je droomzomervakantie gaat.

 

Koop je InaEssentials biologisch zilversparwater water nu met een speciale 20% zomerkorting. Gebruik gewoon deze code:

 

SUMMEROFF
 
BESTEL NU!
📌 100% restitutie - geen vragen gesteld 📝

Sinds 2021 hanteren wij het "klant heeft altijd gelijk" beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling bieden als je niet tevreden bent met je producten :)

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"