Waarom melissa echte must is voor jouw aftersun verzorging

Waarom melissa echte must is voor jouw aftersun verzorging

We zijn dol op zomer! Maar wat we niet leuk vinden is dat je je huid kunt verbranden... Gelukkig heeft onze familie een perfecte huidredder  - ons 100% Biologisch Citroenmelissewater.

 

De zomer is ons favoriete seizoen omdat we meer tijd buiten doorbrengen wanneer we op onze prachtige velden met geneeskrachtige kruiden werken. En soms... verbranden we! Daarom wilde  onze familie een natuurlijke oplossing daarvoor vinden. En de droom kwam uit met dit magische kruid - Melissa officinalis! Dit bloemenwater is een natuurlijk wonder. Het kan brandwonden tot 60% verminderen!

 

Op warme zomerdagen is het logisch dat we wat fijne uurtjes in de zon doorbrengen. Maar wanneer we in de zon liggen om bruin te worden, mogen we onze huidverzorging niet verwaarlozen. Tijdens dit seizoen zijn er meer onaangename dingen dan zonnebrand. Bijvoorbeeld een droge huid of huidirritatie.

 

Maar maak je geen zorgen! Het InaEssentials team heeft handige tips opgesteld voor een natuurlijke aftersun verzorging. We willen je laten weten dat een van onze best verkochte producten hierin is opgenomen  - Ons 100% Biologisch Citroenmelissewater.

 

Als je meer wilt weten over dit product  KLIK HIER EN LEES MEER!
 
📌 100% restitutie - geen vragen gesteld 📝
 
Sinds 2021 hanteren wij het "klant heeft altijd gelijk" beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling bieden als je niet tevreden bent met je producten :)

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"