4 Redenen waarom uw mondwater gevaarlijk voor u kan zijn

4 Redenen waarom uw mondwater gevaarlijk voor u kan zijn

Hebt u ooit last gehad van bloedend tandvlees, zweertjes en een slechte adem? Agressieve chemische mondspoelingen kunnen om verschillende redenen schadelijk zijn voor uw tandvlees: 
1. Hoog alcoholgehalte in mondspoelingen
Veel mondspoelingen in de winkels bevatten aanzienlijke hoeveelheden alcohol, wat kan leiden tot een droge mond. Een droge mond is minder effectief in het wegspoelen van voedseldeeltjes en bacteriën, en dit kan het risico op gebitsproblemen, zoals een slechte adem en tandbederf, verhogen.
2. Irritatie door agressieve chemicaliën
Agressieve chemicaliën in mondspoelingen kunnen de gevoelige weefsels van de mond, waaronder het tandvlees, irriterenirriteren. Dit kan leiden tot ongemak en ontstekingen. Vermijd chemicaliën zoals: Chloorhexidinegluconaat; Ethanol (ethylalcohol); Methylsalicylaat.
3. Verstoring van orale microbiome
Ruwe mondspoelingen kunnen de natuurlijke balans van goede bacteriën in de mond verstoren. Deze onbalans kan leiden tot verschillende mondgezondheidsproblemen, waaronder een verhoogd risico op infecties zoals doorligwonden. Hier zijn enkele andere veelgebruikte ingrediënten van mondwater die schadelijk kunnen zijn voor het microbioom in uw mond:
Alcohol –Doodt alle bacteriën, zowel goede als slechte.
Waterstofperoxide - Doodt alle bacteriën, zowel goede als slechte. Het kan ook de cellen in uw tanden doden.
Chloorhexidine – Chloorhexidine - Een breedspectrum antimicrobiële stof die vaak voorkomt in mondspoelingen. Het kan vlekken op uw tanden veroorzaken, de vorming van tandsteen bevorderen en uw smaakwaarneming veranderen.
4. Risico van accidentele inslikken
De kans bestaat dat het inslikken van mondwater leidt tot maagklachten, misselijkheid, duizeligheid of licht in het hoofd, irritatie van de mond, keel en het spijsverteringskanaal.
 
Conclusie: Als u op zoek bent naar een zacht alternatief, ga dan op zoek naar biologische mondspoelingen die alcoholvrij zijn en die effectief reinigen met behoud van de nuttige bacteriën. De natuurlijke ingrediënten voorkomen verkleuring en verminderen gevoeligheid, wat zorgt voor een gezondere, natuurlijkere lach. Rookboom is een van de beste kruiden voor mondhygiëne.

Beoordelingen:

“WOW

Mijn man heeft een zeer ernstige vorm van parodontitis en niets stopte het bloeden, behalve antibiotica. We zijn verbaasd over het effect van het rookwater omdat het tandvlees strakker werd en het bloeden onmiddellijk stopte. Het is pas na 2 dagen, ik schrijf over een week weer, maar gewoon WOW". - Maria

"Indrukwekkend!

Ik gebruik regelmatig mondwater van bekende merken, maar ik besloot deze te proberen, omdat ik het een goed idee vind om biologische producten te gebruiken. Ik ben blij verrast hoe fris mijn adem is en het helpt zeker voor mijn bloedend tandvlees. "Ik heb een tweede fles besteld."

"Het beste mondwater op de markt met als extra voordelen dat het volledig vrij is van agressieve chemicaliën en dat mijn tandpijn binnen 2 dagen weg is, en niet meer is teruggekomen, na 3 maanden gebruik." 😍🙏"

KOOP ONZE SUMAK WATER - HYDROLINA HIER:
 
Wat maakt onze Sumak water-  Hydrolinа speciaal?
Rookboomwater, dat bekend staat om zijn hoge gehalte aan tannines, flavonoïden en andere bioactieve bestanddelen, is goed voor de mondgezondheid. Deze bestanddelen hebben ontstekingsremmende, antimicrobiële en adstringerende eigenschappen. Ze helpen zweren, tandvleesontsteking en bloeden te verminderen, wat veel voorkomende symptomen van tandvleesaandoeningen zijn.
We maken ons biologische bloemenwater van natuurlijke en biologische ingrediënten. Daarnaast helpen de antimicrobiële eigenschappen van rookwater bij het elimineren van bacteriën die een slechte adem veroorzaken. De adstringerende eigenschappen kunnen ook helpen om het tandvlees strakker te maken, wat bloedingen verder vermindert en de algehele mondgezondheid bevordert.
BESTE AANBIEDING VOOR DIT PRODUCT HIER:

"Mettre l'objectif au-dessus du profit : comment notre marque a un impact"

"Chez InaEssentials, nous croyons qu'il est important de redonner aux communautés qui nous ont soutenus. C'est pourquoi nous fournissons des emplois aux groupes minoritaires afin qu'ils puissent avoir un avenir meilleur. En choisissant nos produits biologiques, vous améliorez non seulement votre propre santé et la beauté, mais aussi contribuer à avoir un impact positif sur la vie des autres. Rejoignez-nous aujourd'hui et faites la différence"