Politique de remboursement

Terugbetaling:

We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling, maar als dat om de een of andere reden niet het geval is, hebben we hieronder een overzicht van uw rechten voor het geval u een product wilt retourneren :)

☑FAMILIE GARANTIE - Als je onze RoutINA™ 90 dagen gebruikt (voorraad van 3 maanden) en geen resultaat ziet - krijg je het volledige aankoopbedrag terug + 40€ aan biologische producten naar keuze!

Belangrijk: De terugbetalingsgarantie geldt alleen als je een voorraad van 3 maanden bestelt. Als je een levering van 2 maanden bestelt en daarna 1 maand, dan zal deze niet actief zijn.

Er is momenteel geen restitutie voor losse producten in onze winkel. De terugbetalingsgarantie geldt alleen voor de RoutINA™ van 3 maanden.

Belangrijk: Zelfs als je een enkel product hebt besteld, zullen we een manier vinden om je te compenseren en je blij te maken, dus neem contact met ons op :) Voor ons is het belangrijk dat elke klant tevreden is!Om een terugbetaling te krijgen voor uw 3 maanden RoutINA™ kunt u contact met ons opnemen op:

Contact pagina: HIER 

Facebook: HIER 

Instagram: HIER

E-mail: netherlands@inaessentials.eu