InaEssentials is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid in elk aspect van onze activiteiten. Van de landbouwpraktijken die we gebruiken om onze eigen biologische oogsten te verbouwen tot de verpakking die we gebruiken voor onze producten, we zijn toegewijd aan het minimaliseren van onze impact op het milieu en het promoten van eerlijke handel en verantwoorde inkoop.

 

Een van de manieren waarop we streven naar duurzaamheid is via onze landbouwpraktijken. We passen duurzame landbouwtechnieken toe zoals grondbewerking en vruchtwisseling om hulpbronnen te sparen en het milieu te beschermen. Onze oogsten worden biologisch-dynamisch geteeld, wat betekent dat we natuurlijke methoden gebruiken om onze planten te behouden en te voeden, zoals het gebruik van wilde brandnetelextract. De brandnetel planten worden volgens de biodynamische methode bij volle maan geplukt, waardoor de planten krachtiger en effectiever worden.

We gebruiken ook het restproduct van onze destillatie van etherische oliën als compost voor de bodem, wat de gezondheid en vruchtbaarheid van de bodem ten goede komt. Hierdoor kunnen we biologische oogsten van hoge kwaliteit produceren en tegelijkertijd onze impact op het milieu minimaliseren.

Naast onze landbouwpraktijken ondersteunen we ook eerlijke handel en verantwoord inkopen. We werken nauw samen met boeren en leveranciers die duurzame landbouwpraktijken gebruiken en eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden bieden. Door deze boeren en leveranciers te steunen, helpen we duurzame landbouw te promoten en het leven van de betrokkenen in de sector te verbeteren.

 

Tot slot zetten we ons in om milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken. Alle flessen voor onze producten zijn recycleerbaar en we moedigen onze klanten aan om ze te recycleren nadat ze klaar zijn met het product.

 

In het algemeen zet InaEssentials zich in voor duurzaamheid in alle aspecten van ons bedrijf. Van landbouwpraktijken tot verpakking en inkoop, we streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en eerlijke handel en verantwoorde inkoop te bevorderen.

"Een doel boven winst stellen: Hoe ons merk impact heeft"

"Bij InaEssentials vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschappen die ons hebben gesteund. Daarom bieden we werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, zodat zij een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Door te kiezen voor onze biologische producten verbeter je niet alleen je eigen gezondheid en schoonheid, maar draag je ook bij aan een positieve impact op het leven van anderen. Doe vandaag nog met ons mee en maak het verschil"

BLIJF OP DE HOOGTE

Blog berichten

Een natuurlijke oplossing voor Eczeem: Biologisch Kamillewater Hydrolina

Een natuurlijke oplossing voor Eczeem: Biologisch Kamillewater Hydrolina

Als moeder en bedrijfseigenaar begrijp ik hoe belangrijk het is om natuurlijke producten te gebruiken voor mezelf en mijn gezin. Daarom ben ik zo enthousiast om jullie te vertellen over de Kamille...
ACNE en hoe het verhaal van één moeder meer dan  50.000+ tieners in Nederland hielp!

ACNE en hoe het verhaal van één moeder meer dan 50.000+ tieners in Nederland hielp!

Acne... Hallo, ik ben Veselina Ralcheva. Mijn reis in de wereld van natuurlijke huidverzorging begon niet met mijn eigen kind, maar met een wanhopig verzoek van een andere moeder in mijn stad. Haa...
8 maart: Welk product geven we dit jaar gratis weg?

8 maart: Welk product geven we dit jaar gratis weg?

Elk jaar geven we op 8 maart een van onze bestsellers gratis weg. De reden hierachter is ons ultieme doel: zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met natuurcosmetica, omdat we geloven dat de na...