ACNE en hoe het verhaal van één moeder meer dan  50.000+ tieners in Nederland hielp!

ACNE en hoe het verhaal van één moeder meer dan 50.000+ tieners in Nederland hielp!

8 maart: Welk product geven we dit jaar gratis weg? Vous lisez ACNE en hoe het verhaal van één moeder meer dan 50.000+ tieners in Nederland hielp! 5 minutes Suivant Een natuurlijke oplossing voor Eczeem: Biologisch Kamillewater Hydrolina

Acne...

Hallo, ik ben Veselina Ralcheva. Mijn reis in de wereld van natuurlijke huidverzorging begon niet met mijn eigen kind, maar met een wanhopig verzoek van een andere moeder in mijn stad. Haar verhaal raakte een diepe snaar in mij. Zo bracht moederliefde de glimlach terug op 50 000+ tieners die aan acne leden.

Het was 2019 toen een vriendin van me thuiskwam en me vroeg om ons zelfgemaakte lavendelwater, want haar dochter had over 2 weken haar schoolbal en ze kampte echt met acne. Acne die haar zelfvertrouwen en eigenwaarde schaadde. Ze had van anderen aan wie ik het lavendelwater had gegeven, gehoord dat het echt hielp.

Haar dochter had meer dan alleen acne. Ze vocht tegen de angst en verlegenheid die ermee gepaard gingen. Met het schoolbal voor de deur verstopte ze zich thuis, te beschaamd om naar buiten te gaan vanwege haar onzuivere huid.

De Wonderbaarlijke Transformatie ...

2 dagen voor het schoolbal kwam ze terug met een zelfgemaakte taart en haar ogen straalden van dankbaarheid. Ze liet me de voor en na foto's van haar dochter zien. Het lavendelwater maakte een verschil dat ik zelf niet had gezien. Ze noemde het een 'wonderwater' en haar verhaal verspreidde zich, waardoor een golf van nieuwsgierigheid in de hele stad ontbrandde. Ik wist hoe het mijn kinderen hielp, maar ik had het nog nooit gezien bij mensen die daar grote problemen mee hebben.

Dit was schokkend voor mij! En dit besef raakte me: Onze lavendel had de kracht om levens te veranderen. Het betekende het begin van een nieuwe missie voor InaEssentials - om deze natuurlijke oplossing van onze velden naar gezinnen overal te brengen en wanhoop in hoop te veranderen.

Girl with Lavender Hydrolina

De magische plant...

hadden we letterlijk de hele tijd in onze handen. De kracht van lavendel, een natuurlijk wonder dat vaak over het hoofd wordt gezien in de huidverzorgingswereld. Dit was meer dan een ontdekking. Het was het antwoord van een familie op een probleem waar duizenden mensen mee te maken hebben. Lavendel, met zijn kalmerende en antibacteriële eigenschappen, was ons baken van hoop, ondersteund door onze grondige kennis van biologische teelt.

Onze lavendel en wat er uniek aan is...

Bij volle maan verzamelen we brandnetel, die we gebruiken als hoofdingrediënt voor ons afkooksel. Dit afkooksel verdrijft alle ziekten en behoudt de therapeutische eigenschappen van de lavendelplantages, die volgens ons in ons lavendelwater worden overgedragen. Een van deze eigenschappen is de unieke werking tegen acne, iets wat geen enkel ander hydrosol op de markt heeft. Onze unieke formule, geboren uit de expertise en liefde van onze familie voor natuurlijke oplossingen, was de sleutel tot het ontsluiten van een nieuw gebied van huidverzorging.

 

 

Maar...

Het echte werk was nog maar net begonnen... We hadden het product en we wisten dat het werkte, maar hoe konden we zoveel mogelijk mensen helpen? We begonnen zonder grote verwachtingen. Het begon allemaal met een eenvoudige advertentie, gemaakt door onze zoon terwijl hij marketing studeerde. Toen het positieve nieuws zich verspreidde, stroomden de bestellingen binnen en onze bescheiden thuisopstelling ontwikkelde zich snel.

Tot op de dag van vandaag reageert ons gezin - ikzelf, mijn zoon en mijn dochters - persoonlijk op de berichten die we ontvangen. Deze persoonlijke benadering heeft geleid tot een gemeenschap van meer dan 10.000 tevreden klanten, die allemaal hun positieve ervaringen met onze biologische producten delen.

500 000+ Klanten

Ons vertrouwen in ons lavendelwater heeft ertoe geleid dat we een gewaagde belofte hebben gedaan: een volledige terugbetaling als onze klanten geen resultaten zien. Deze toewijding aan tevredenheid heeft diepe weerklank gevonden, met meer dan 110.000 verzonden flessen en een super klein retourpercentage dat boekdelen spreekt over de effectiviteit van ons product. Onze reis met InaEssentials heeft sindsdien het leven van meer dan 500.000 tieners in heel Europa veranderd, terwijl we het hart en de ziel van een familiebedrijf hebben behouden. Nu zijn onze producten eindelijk verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

Onze website: inaessentials.nl

 

Wil je het proberen?

Je ontvangt ook een promotiecode voor 20% korting op je eerste bestelling: ina20. Klik HIER en begin je reis!

We hebben onvermoeibaar gewerkt om onze oplossing binnen handbereik te houden, maar het tij verandert. De stijgende vraag en kosten betekenen dat we deze prijzen niet eeuwig kunnen aanhouden. Als je klaar bent voor een verandering in jouw leven of dat van je kind, dan is het nu tijd. We zijn begonnen met deze manier van denken over ons bedrijf en we zullen het op de voet volgen. 

Onze website: inaessentials.nl

👇 Klik op de knop hieronder om alle producten te bekijken 👇

"Mettre l'objectif au-dessus du profit : comment notre marque a un impact"

"Chez InaEssentials, nous croyons qu'il est important de redonner aux communautés qui nous ont soutenus. C'est pourquoi nous fournissons des emplois aux groupes minoritaires afin qu'ils puissent avoir un avenir meilleur. En choisissant nos produits biologiques, vous améliorez non seulement votre propre santé et la beauté, mais aussi contribuer à avoir un impact positif sur la vie des autres. Rejoignez-nous aujourd'hui et faites la différence"