VERGEET haaruitval en ONTHOUD natuurlijke brandnetelshampoo

Laten we het hebben over haar....

Voor veel mensen is haar een deel van hun identiteit, en daar zijn we het mee eens. Veel dingen zijn belangrijk als het gaat om ons lichaam en uiterlijk, maar ons haar staat bovenaan de lijst. We willen dat het gezond, glanzend en volumineus is. Onze InaEssentials Natuurlijke Brandnetelshampoo is een schone formule gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het combineert extract van wilde brandnetel, biologische melissa-olie, biologische pepermuntolie en arganolie om de haarvezels te versterken en de groei te stimuleren. Verrijkt met vitamine A, E, B3 en D-panthenol en soja- en tarwe-eiwitten reinigt onze shampoo zacht, terwijl het product de structuur van het haar op natuurlijke wijze versterkt, waardoor het fris en gezond wordt.
Natuurlijke-brandnetelshampoo-tegen-haaruitval

Het bestrijdt haaruitval

InaEssentials' Natuurlijke Brandnetelshampoo revitaliseert het haar van wortel tot punt en voorkomt haaruitval.

✔️Voor normaal tot zwak haar
✔️Geen parabenen
✔️Geen sulfaten
✔️Geen kunstmatige geurstoffen
✔️Geen kunstmatige kleuren
✔️100% plezier

Wat veroorzaakt haaruitval?

Familiegeschiedenis (erfelijkheid).

De meest voorkomende oorzaak van haaruitval is erfelijke haaruitval.

Hormonale veranderingen en medische aandoeningen.

Verschillende aandoeningen en veranderingen kunnen haarverlies veroorzaken, waaronder hormonale veranderingen als gevolg van zwangerschap, bevalling, menopauze en schildklierproblemen.

Medicijnen en supplementen.

Er zijn veel medicijnen die haaruitval veroorzaken als een van hun bijwerkingen. Medicatie die bekend staat dat ze haaruitval kunnen veroorzaken zijn onder meer antidepressiva, bloedverdunners, kankermedicijnen.

Stressvolle gebeurtenis

Veel mensen ervaren een algemene verdunning van het haar enkele maanden na een fysieke of emotionele schok. 
Onze shampoos zijn niet alleen ontworpen om je haar te wassen, maar ze helpen om je problemen aan te pakken!
Stop VANDAAG alle haarexperimenten en bied je haar de beste zorg die het kan krijgen met onze geweldige KORTINGEN! Tot 40% KORTING van verschillende haarverzorgingspakketten.
Schiet op en ga NU naar onze website en je zult  daar een geweldig assortiment shampoos vinden voor verschillende problemen!
Als je niet zeker bent welke shampoo je moet kiezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: inaessentials.nl@gmail.com. We helpen je graag
verder!

📌 100% Terugbetaling – Geen vragen gesteld 🧾

Sinds 2020 hanteren we een "de klant heeft altijd gelijk" -beleid. Dit betekent dat we een volledige terugbetaling aanbieden als u niet tevreden bent met uw producten.

Laisser un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés