Avis clients néerlandais

Based on 887 reviews
80%
(706)
10%
(85)
5%
(43)
2%
(17)
4%
(36)
Lavendel Hydrolina

Ik heb de Lavendel Hydrolina set gekocht voor mijn dochter. Ze gebruikt het nu twee weken en we zien nu al verbetering in haar acne, wat ook haar zelfvertrouwen een boost geeft.

Hydrolina kamille

Dankzij deze hydrolina is mijn huid in gezicht weer rustig en niet meer zo rood

Teleurgesteld

De vorige levering zag er anders uit maar is wel hetzelfde en er zat veel meer in en het extra stukje op de dop zodat er niet te veel tegelijk uit kwam zat er ook niet meer op. Dus ik was nu niet meer tevreden. Het product doet nog wel zijn werk maar gaat veel te snel op.

M
Lavendel Maskina (60g) & Lavendelwater-Hydrolina - DIY Combo voor VETTE en ACNEGEVOELIGE huid
Marleen K.
Voelt tot nu toe goed aan!

Ik gebruik de gezichtszeep (lavendel/blauwebes), lavendelwater en lavendel masker pas twee weken, dus denk dat ik nog niet heel goed kan oordelen of het echt werkt. M’n gezicht voelt in ieder geval wel heerlijk aan na het gebruiken van de masker en heb overigens ook het idee dat de roodheid minder is. Nu hopen dat m’n acne snel echt weg gaat.

Kruidenzeep - kamille- en citroenolie

Eindelijk een zeep waar mijn huid goed op reageerd! Ik vind deze zeep heel fijn, het ruikt lekker, niet zo sterk. Mijn huid is een stuk rustiger geworden. Na het douchen voelt mijn huid zo lekker zacht aan! Ben er helemaal blij en tevreden mee!

Uitstekend! Ik heb de crème met twijfels voor mijn moeder gekocht. Natuurlijk heb ik ook andere producten van het bedrijf geprobeerd, die ook uitstekend zijn. Ik ga niet praten over de crème, ik upload gewoon een voor-en-na foto omdat ik het jammer vind dat velen sceptisch zijn. En ik zeg dat met spijt omdat de producten van het bedrijf echt goed zijn en ze concurreren met gigantische bedrijven met zeer dure producten. De foto's zijn ongeveer 1 maand na elkaar genomen. Bedankt, jongens! Ga zo door met het goede werk!

Fantastisch!

Op mijn gezicht heb ik een lichte vorm van Eczeem en Rosacea. Ik gebruik de Kamillewater nu bijna twee weken en mijn huid is zichtbaar rustiger geworden. Het is alsof er langzaam aan een nieuwe laag gezonde huid ontstaat.

Familie Ralcheva; echt fantastisch hoe jullie met de natuur samenwerken en de geneeskracht daarvan bij de mensen brengen! Jullie en de andere medewerkers zijn een inspiratie!

Ik kijk uit naar mijn nieuwe bestelling, die inmiddels al onderweg is! ☺️

Geweldig, heel blij mee

Wat ben ik blij met mijn flesje kamille water. Ik zat onder de netelroos en de huisarts wist niet meer wat hij nog meer kon doen. Gek van de jeuk werd ik. Tot ik kamille water ging gebruiken. Na drie dagen verdween de akelige jeuk en de bultjes. Nu twee weken later ben ik bijna vrij van bultjes en jeuk. Ben erg blij

Mijn aambeien zijn bijna verdwenen en ik ben zo opgelucht eindelijk een product te hebben gevonden dat werkt.

Remorrhoids crème heeft zeker geholpen met mijn spataderen. Het duurde iets langer dan verwacht om resultaten te zien, maar ik ben blij dat ik heb volgehouden.

Geweldig product! Mijn aambeien zijn enorm verbeterd sinds ik het ben gaan gebruiken. Ik kan eindelijk lange wandelingen maken zonder ongemak.

Ik gebruik Remorrhoids crème nu ongeveer een maand, en ik ben erg onder de indruk van de resultaten. Mijn benen voelen lichter en minder pijnlijk aan, en ik heb meer zelfvertrouwen om rokjes en korte broeken te dragen.

Ik heb enige verbetering gezien in mijn spataderen, maar niet zoveel als ik had gehoopt. Het is nog steeds de moeite waard om het te proberen, aangezien het voor anderen misschien beter werkt.

Ik kan niet geloven hoe snel Remorrhoids crème werkte voor mijn aambeien. De zwelling en het ongemak zijn enorm afgenomen.

Mijn spataderen zijn minder zichtbaar en de pijn is aanzienlijk verminderd. Ik raad het ten zeerste aan om het eens te proberen!

Ik gebruik deze crème voor mijn aambeien, en het heeft echt een verschil gemaakt. Het ongemak is afgenomen en ik kan eindelijk weer comfortabel zitten.

Ik heb tal van behandelingen geprobeerd voor mijn spataderen, maar Remorrhoids crème is verreweg de beste! Na slechts een paar weken zien mijn benen er zoveel beter uit en voelen ze veel beter aan.

Bedankt! Mijn huid is als nieuw!❤️

Dit zijn al een paar maanden mijn favoriete huidverzorgingsproducten!