INA Abonnement! Juni 2024.

Krijg nu vroegtijdige toegang.

Laat je e-mailadres hieronder achter en word een van de eersten die zich aansluit.

Wat is een INA abonnement?

1. -50% korting

U kiest de producten die u wilt ontvangen - altijd met 50% korting.

2. Levering en opzegging

U kunt kiezen voor levering om de 30, 45 of 60 dagen. U kunt op elk moment opzeggen met 1 knop.

3. Geschenken met een waarde van meer dan € 100

Als onderdeel van het INA Abonnement ontvang je geschenken met een waarde van meer dan € 100 per jaar.

4. Persoonlijk abonnementsaccount

Na uw abonnement krijgt u een account waarmee u data kunt wijzigen, zelf leveringen kunt overslaan en producten met 1 knop kunt wijzigen.

INA Abonnement

Alles wat je moet weten:

Zie het INA Abonnement als de Netflix van biologische cosmetica - maar dan gezonder voor u. U kunt INA producten kiezen die u elke 30, 45 of 60 dagen thuisgestuurd wilt krijgen.

Als waardevol lid van onze familie krijgt u 50% korting op de producten in uw abonnement gedurende de hele looptijd. U kunt zich abonneren op alle producten die u wilt (zelfs één is mogelijk!).

*U ontvangt gratis verzending op bestellingen van meer dan €49!

*U kunt geen gratis product aan uw abonnement toevoegen.

  • 50% KORTING op alle producten in uw abonnement gedurende de hele looptijd.
  • Exclusieve GIFTS met een totale waarde van meer dan €100 per jaar.
  • Persoonlijke aandacht en zorg.

Het INA Abonnement is slechts twee keer per jaar beschikbaar, in juni en november. De inschrijfperiode duurt twee dagen of totdat alle beschikbare plekken bezet zijn. Buiten deze periodes accepteren we geen nieuwe leden. Ons doel is om onze communityleden een unieke en speciale ervaring te bieden.

Ja, iedereen kan zich inschrijven, maar er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het totale aantal plekken wordt een paar weken voor de opening van het abonnement bekendgemaakt.

Als u zeker wilt zijn van vroege toegang en er eerder bij wilt zijn dan anderen, laat dan uw e-mailadres achter op de volgende link: https://inaessentials.nl/pages/vroege-toegang-ina-abonnement

De kosten van uw persoonlijke abonnement zijn afhankelijk van het aantal en het soort producten dat u kiest. Alle producten die u kiest, zijn echter gedurende de hele abonnementsperiode verkrijgbaar tegen een korting van 50% op de normale prijs. Dit betekent dat u de helft van de normale prijs bespaart voor alle producten die u in uw abonnement opneemt.

U betaalt de gereduceerde prijs van de producten en de verzendkosten als de bestelling minder dan €50 is. Er zijn geen extra kosten of verplichtingen.

Automatisch via een bankpas/creditcard of PayPal. De betalingstermijn hangt af van het leveringsschema dat u kiest. U hoeft niet voor alle komende maanden vooruit te betalen, maar alleen voor de eerste levering op het moment van inschrijving. De kosten van elke volgende levering worden vlak voor de leverdatum automatisch van uw kaart afgeschreven.

Leveringsprijs en betaling:

- Voor bestellingen tot €49:
- Koeriersdiensten - € 4,99

Voor bestellingen boven de €49. - GRATIS verzending :)

Betalingen worden alleen geaccepteerd via bankpas/creditcard of PayPal.

Alle eerste abonnementsdozen worden direct na het afronden van de bestelling verzonden. Andere leveringen vinden plaats volgens de leverperiode die u hebt geselecteerd. Alle dozen worden op een werkdag verzonden.

1. Site vergrendelen:

Op de dag dat het abonnement opent, wordt de site om 12:00 uur vergrendeld. Degenen die hun e-mailadres hebben achtergelaten voor Vroege Toegang https://inaessentials.nl/pages/vroege-toegang-ina abonnement ontvangen dezelfde dag per e-mail een geheim wachtwoord. Met dit wachtwoord kunnen ze inloggen op de site en toegang krijgen tot het Abonnement.

2. Ontgrendel de site:

Om 19:00 uur ontgrendelen we de website voor iedereen. Als er nog plekken vrij zijn, kan iedereen zich aanmelden voor het abonnement. Tijdens onze eerste lancering in januari was 70% van de plekken bezet tijdens de vroege toegang. Daarom raden we je aan om je e-mailadres achter te laten op het formulier voor vroege toegang dat HIER beschikbaar is. Het abonnement sluit totdat alle beschikbare plekken gevuld zijn of 2 dagen na de opening.

U kiest:

  • Elke 30 dagen
  • Elke 45 dagen
  • Elke 60 dagen

Wanneer u uw eerste abonnementsbestelling afrondt, wordt automatisch een persoonlijke abonnementenaccount geactiveerd. Met dit account kunt u eenvoudig uw abonnement beheren, zoals het bewerken van uw producten of leverdagen, het overslaan van leveringen of het opzeggen van uw abonnement. U ontvangt een e-mail met meer informatie over uw account.

Om in te loggen op uw account, gaat u naar onze website en klikt u op "INA Abonnement" in het menu en selecteert u vervolgens "Abonnementsaccount". Voer uw e-mailadres in en de code die u per e-mail of sms hebt ontvangen.

Dat kan :) U kunt altijd producten of leveringsdagen bewerken vanuit uw Abonnementsaccount. Zo kunt u een levering overslaan (u blijft geabonneerd), een leveringsdag wijzigen (als u bijvoorbeeld op vakantie bent!) of u uitschrijven met één klik. We hopen dat u lang bij ons blijft! ❤️

Nee, promotiecodes zijn niet van toepassing op bestellingen van abonnementen.

Voel u vrij om HIER contact op te nemen met de klantenservice. We helpen u graag verder.

Write content to help your customers to better understand your products or policies.